1-й Всеукраїнський чемпіонат з повітряної акробатики у місті Харкові

01 жовтня 2015 14:33

Повітряна акробатика з кожним днем набирає обертів у всьому світі, проводяться чемпіонати, визначають найсильніших спортсменiв!

В Україні розвиток повітряної акробатики тiльки починається. Це красивий, видовищний та небезпечний вид спорту приваблює багатьох хлопцiв та дiвчат.  Вже iснують школи й студії, але оцінити рівень та професіоналізм цих закладів досить важко. Ми вважаємо перспективним розвиток повітряної акробатики в Україні, а саме - у Харкові.

Харків буде першим містом, де пройде чемпіонат такого всеукраїнськго рівня. У нашому місті вже є певна база, досвідчені тренери та спортсмени, що бажають розвиватися у цьому напрямку. Потенційними учасниками Чемпіонату бажають стати учні різних шкіл з Рole Dance-спорту, спортсмени з акробатики, спортивної та художньої гімнастики, танцюристи.

Метою проведення Чемпіонату є популяризація цього спортивного напрямку у Харкові та по всій Україні, виявлення найсільніших учасників, які представлять  Україну на міжнародних змаганнях, пропаганда серед молоді здорового способу життя, фізичної культури та спорту.

Чемпіонат буде проведено 10 жовтня 2015 року в Харківському національному академічному театрі опери та балету імені Миколи Лисенка (вул. Сумська, 25), в якому візьмут участь талановиті харків'яни, жителі Харківської та інших областей України віком від 6 років та старше за наступними напрямками:

  • повітряне кільце
  • повітряні полотна
  • ремені
  • трапеція
  • дуети
  • діти, юніори, дорослі, категорії любителі та профессіонали.

 




Інформаційні платформи