Завтра у Харкові відбудеться міжнародний конкурс танцю пам'яті Олексія Литвинова

15 травня 2015 15:07

16 травня о 10:00 в палаці культури «Залізничників» (м.Харків, вул. Котлова, 83-А) відбудеться Міжнародний танцювальний конкурс пам'яті великого хореографа і геніальної людини, вчителя - Олексія Литвинова!

Мета конкурсу: об'єднати всю танцювальну України навколо Олексія Литвинова. На конкурсі буде карта України, яку учасники заклеять наклейками зі своїми іменами.

У конкурсі візьмуть участь понад 2300 учасників і близько 100 колективів України. Вікова категорія учасників від 3-х років та старше.

У журі будуть і друзі, і учні Олексія, відомі українські хореографи: Тетяна Денисова, Світлана Коливанова, Анатолій Сачівко, Олександр Бобик, Анжеліка Карасьова, Юля Чубарова, Ольга Бігус (ректор Луганської державної академії культури України) та багато інших.

Цей Конкурс - велике хореографічне подія для всієї Країни! Україна повинна знати своїх видатних діячів мистецтва, які залишили після себе величезну плеяду хореографів, виконавців, вчителів та надали новий вектор розвитку танцю для майбутніх поколінь! Олексій Литвинов був саме таким!

 

Відзначимо, що Олексій Литвинов багато зробив для розвитку хореографічного мистецтва в Україні та подарував світові велику кількість чемпіонів! Олексій - позитивний і життєлюбний людина, закохана в танець. Він проніс цю любов через усе своє життя, ділився і заражав всіх цим почуттям! Вчив не тільки танцювати, але вчив і Жити! Бути в цьому житті особистістю - сміливою, активної та харизматичною! Олексій Литвинов багатогранний і незвичайний.
Олексій Литвинов працював по всьому світу, у нього була маса пропозицій залишитися та працювати за кордоном, але завжди повертався в Україну, в свій улюблений Харків. Виховав величезна кількість чемпіонів Світу, Україна, зробив неймовірний внесок у розвиток хореографічного мистецтва. Зараз, кращі пари світу (США, Італія, Німеччина, Канада) є вихованцями Олексія Литвинова.




Новини в тему

24 червня 2019
Харківська команда з танцювального спорту зайняла одну з лідируючих позицій
08 травня 2019
На вихідних в Харкові пройдуть змагання з танцювального спорту East Ukrainian Cup-2019
02 квітня 2019
У Харкові пройде Міжнародний танцювальний фестиваль MEGAPOLIS
23 листопада 2018
«KHARKIV TROPHY-2018» можна дивитися онлайн
22 листопада 2018
Цієї неділі відбудеться KHARKIV TROPHY 2018
08 листопада 2018
У Харкові пройдуть Всеукраїнські змагання з танцювального спорту
30 жовтня 2018
Ukr Dance Cup 2018 можна подивитися онлайн
18 жовтня 2018
Ukr Dance Cup 2018 - головна танцювальна подія цієї осені!
12 липня 2018
Пропонуємо вашій увазі відеозвіт «Харківського вальсу»
23 травня 2018
На вихідних відбудеться «Харківський вальс»
Інформаційні платформи