Завтра Харків приймає зустріч «Українських отаманів» і «Кубинських приборкувачів»

26 лютого 2016 18:20

Боксери команди «Українські отамани» проведуть в Харкові заключну, домашню матчеву зустріч в рамках групового етапу VI сезону Всесвітньої серії боксу.

Зустріч між українськими спортсменами і однією з найтитулованіших команд Всесвітньої серії боксу, командою «Кубинські приборкувачі» («Cuba Domadores») відбудеться завтра, 27 лютого, в Палаці спорту (пр. Маршала Жукова, 2.

Сьогодні, 26 лютого, відбулася прес-конференція і офіційна процедура зважування учасників команд.

Під час заходу заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов зазначив, що завтрашній матч - це спортивне свято не тільки для спортсменів, а й для всіх харків'ян.

«Ми пишаємося тим, що Харків приймає Світову серію боксу, що у нас в місті проходить зустріч таких сильних команд. Сподіваюсь, завтра ми побачимо, що переможе найсильніший», - підкреслив Олександр Попов.

Генеральний директор клубу «Українські отамани» Дмитро Гайструк повідомив, що 27 лютого «Українські отамани» будуть виходити на ринг проти команди, до складу якої входять одні з кращих боксерів світу: чемпіони і призери Олімпійських ігор та світових першостей. Але українські спортсмени зараз знаходяться в хорошій формі і готові конкурувати з лідерами WSB. «Я закликаю всіх прихильників нашої команди прийти в харківський Палац спорту і підтримати «Отаманів», адже підтримка саме в цьому протистоянні, як ніколи, нам вкрай необхідна», - зазначив Дмитро Гайструк.

В рамках змагань поєдинки проходитимуть в підгрупі вагових категорій «С2», а саме: 52 кг, 60 кг, 69 кг, 81 кг і 91 кг.

Зазначимо, що за результатами попередніх поєдинків суперники українських боксерів займають перше місце в підгрупі «А» з максимально можливими шістьма заліковими балами. Обидві матчеві зустрічі «Кубинські приборкувачі» виграли з сухим рахунком 5:0. 

«Українські отамани» розміщуються на другій позиції підгрупи, вигравши дві попередні матчеві зустрічі і набравши шість очок. Найближчими переслідувачами «Отаманів» є «Турецькі приборкувачі», які, завоювавши одну перемогу, займають третю позицію в підгрупі «А». 

Початок матчевої зустрічі - о 19:00. Пряма трансляція зустрічі відбудеться на телеканалах «UA:Перший» та «Спорт-1». 

За більш детальною ііформацією і з приводу акредитації можна звертатися до керівника прес-служби клубу «Українські отамани» Олександра Подаваленка за тел.: 095-593-43-53.




Новини в тему

19 серпня 2020
Геннадій Кернес побажав удачі харківським спортсменам, які планують переплисти Босфор
24 квітня 2019
Харківські боксери завоювали золоті медалі на турнірі у Сербії
17 cічня 2018
У Харкові пройдуть змагання з боксу
20 червня 2017
Українські боксери в Харкові завоювали ліцензії на чемпіонат світу
23 вересня 2016
У Харкові зустріли учасників Паралімпійських ігор в Бразилії
16 травня 2016
У харківському аеропорту зустріли «зірок» чемпіонату Європи з синхронного плавання
25 лютого 2016
Завтра відбудеться прес-конференція та зважування українських та кубинських зірок боксу
23 лютого 2016
«Українські отамани» будуть захищати свою честь у Харкові
Інформаційні платформи