Завершує наше представлення компаній п'ятірка новачків «Битви корпорацій». І вона гідна вашої уваги.

21 вересня 2018 12:25

«НОВА ПОШТА»

Харківські співробітники великий і відомої компанії вирішили випробувати свої сили в «Битві корпорацій». Ще до старту турніру хлопці проявили себе дуже відповідально і зібрали команди практично на всі етапи. Від «Нової пошти» ми чекаємо серйозної конкуренції. Фаворити побережіться!

«AB InBev Efes»

Майже те ж саме можна сказати і про наше наступному учаснику. Компанія AB InBev Efes ще в минулому році планувала участь в «Битві корпорацій», проте підготовка до турніру затягнулася, і дебют відбудеться саме в цьому сезоні. Велика спортивна корпорація обіцяє нав'язати фаворитам серйозну боротьбу на всіх етапах.

«ПУМБ»

Новий представник банківської сфери в «Битві корпорацій» - команда «ПУМБ». Один з найбільших банків України тепер має шанс показати свої сили в нашому корпоративному турнірі. Ми бажаємо команді удачі!

«ФРУНЗЕ АВТО»

Ще один іменитий новачок в складі «Битви корпорацій» - автосалон «Фрунзе Авто». Хлопці, які за їхніми ж словами «будують паркани із сталевого дроту і продають класні кросовери NISSAN, FORD та KIA» , готові позмагатися і на спортивних майданчиках міста.

«ВЕРТИКАЛЬ»

НВО «Вертикаль» - компанія по створенню сучасних електроприводів і станцій управління для видобутку нафти. А ще хлопці вирішили випробувати себе в спорті. Обіцяють боротьбу на кожному етапі і фанатську підтримку згуртованого колективу!

Нагадаємо, що черговий, вже IV за рахунком турнір "Битва корпорацій" традиційно складатиметься з двох етапів по п'ять видів спорту. Осінній кубок: спортивний покер, міні-футбол, стрітбол, настільний теніс, інтелектуальна гра Mad Неадс; Весняний кубок: боулінг, бадмінтон. стрільба з лука, легка атлетика, пляжний волейбол.




Новини в тему

16 грудня 2020
Визначився переможець "Битви Корпорацій" в інтелектуальній грі
23 листопада 2020
"Creator IQ" - переможець етапу зі стрітболу в "Битві корпорацій"
30 вересня 2020
Creator IQ — перший переможець нового сезону «Битви корпорацій»
24 вересня 2020
Презентовано команди нового сезону «Битви корпорацій»
04 вересня 2020
Триває реєстрація на участь у найкращому корпоративному турнірі Харкова — «Битву корпорацій»
21 липня 2020
Відкрито реєстрацію на VI сезон Битви корпорацій
07 липня 2020
Команда Харківської міської ради стала чемпіоном сезону Битви корпорацій
05 липня 2020
Визначено переможця завершального етапу «Битви корпорацій»
Інформаційні платформи