Закінчився ІІІ етап Кубка України зі стрільби з лука «Стріли Слобожанщини»

28 серпня 2017 11:25

27 серпня закінчився ІІІ етап Кубка України зі стрільби з лука «Стріли Слобожанщини», які проходили на спортивній базі КЗ ХГ СДЮСШОР зі стрільби з лука «Комунар».
 У змаганнях взяли участь найсильніші лучники України - представники м.Києва, Сумській, Чернівецькій, Чернігівській, Рівненській, Вінницькій, Львівській, Запорізькій, Дніпропетровській і Харківській областей. Програмою передбачено виступи в класичному (олімпійському) і блочному луці. Всього участь у змаганнях взяли близько 160 спортсменів.
Перший комплект медалей розіграли в категорії «кадети» в особистому, командному першості і в змішаних командах. Наші юні харківські спортсмени завоювали медалі в командній першості і в змішаних командах.
Серед юнаків команда «Харківська - 1» у складі: Гарамова А., Грекулова А., Федорченко А. стали срібними призерами змагань, поступившись золото команді з Чернігівської області. Серед дівчат команда «Харківська -1» стала переможцем змагань в складі Зінченко А., Маркової А., Третьякової І., залишивши за собою дві команди з міста Києва.
У змішаних командах переможцями і срібними призерами стали харківські юні спортсмени - Маркова А. і Федорченко А., Онищук В. та Гулич О. відповідно. Бронзову нагороду відвезуть чернігівські спортсмени
 У категорії «дорослих» спортсменів розігрувався так само комплект медалей в особистому, командному заліку і в змішаних командах у представників класичного і блочного лука
Серед чоловіків в класичному луці переможцем змагань став - Заслужений майстер спорту України, чемпіон Олімпійських Ігор - Віктор Рубан, друге місце зайняв його колега по команді - Заслужений майстра спорту України - Сердюк Олександр, бронзу завоював спортсмен з м Рівне.
Серед жінок в цьому виді програми перемогу здобула представниця р Суми - Родіонова Поліна, харків'янка Тетяна Бережна (ЗМС) зайняла почесне друге місце, бронза у львів'янки - Соколенко Катерини.
У командних змаганнях серед чоловіків (класичний лук) переможцями і срібними призерами стали дві харківські команди: «Харківська - 1» у складі: Рубана В., Яценко А. Мелехова А., стала переможцем змагань, у команди «Харківська-2» у складі Колесника М, Ловчікова Д., Сердюка А. - срібло. Львівська команда завоювала бронзу.
Серед жінок в цьому виді програми перемогу здобула команда з м Львова. Срібло у команди «Харківська -1» в складі Дубровиної Е., Гугленко Е., Гарамовой Р., команда «Харківська - 2» - Нестерова Е., Тулькін С., Колосар В. завоювала бронзу.
У змішаних командах категорії класичного лука харківські спортсмени Дубровіна Є. і Мелехов А. завоювали срібло, поступившись золото представникам Чернівецької області.
У категорії блочного лука серед чоловіків перше місце зайняв представник м.Києва, друге і третє місця зайняли харківські лучники - Дорошенко Ю. і Соколов А. відповідно. У жінок переможницею змагань стала представниця м.Києва, друге місце у харків'янки - Курсина Юлії і третє місце знову у спортсменки з м.Києва.
У командному заліку, у представників блочного лука, серед чоловіків переможцем стала команда «Харківська - І» (Дорошенко Ю., Соколов А., Головко В.), срібло і бронза у команд м.Києва.
У змішаних командах золото завоювала команда м.Харкова - Соколов А. і Курсина Ю., срібло у м.Києва, бронза у харківських спортсменів - Мильченко Н. і Сакара М.




Новини в тему

07 жовтня 2020
Харківські лучники повернулися з перемогами з фіналу Кубка України
28 вересня 2020
Харківські кадети — віце-чемпіони України зі стрільби з лука
06 вересня 2020
Харківські лучники стали призерами чемпіонату України
22 серпня 2020
Визначилися переможці чемпіонату Харківської області зі стрільби з лука
05 серпня 2020
Віктор Рубан здобув «срібло» на чемпіонаті України
24 лютого 2020
Харківські спортсмени отримали призові місця зі стрільби з лука у Черкасах
13 cічня 2020
У Харкові завершився Кубок Рубана зі стрільби з лука
11 cічня 2020
У Харкові проходять всеукраїнські змагання зі стрільби з лука
10 грудня 2019
Харківські лучники перемогли на змаганнях у Польщі
Інформаційні платформи