Юні тхеквондисти поборолися за кубок «Білого ведмедя»

25 квітня 2019 14:10

Турнір у Харкові зібрав близько 450 спортсменів.

Він був організований харківським клубом «Білий ведмідь», спортсмени якого неодноразово ставали переможцями та призерами чемпіонатів Європи та світу. Так, з цьогорічного чемпіонату Європи вихованці клубу і тренера Олександра Першина привезли три золоті медалі. Чемпіонами Європи стали Рубен Григорян, Данило Індиченко та Микола Нараєвський.

Кубок «Білого ведмедя» пройшов уперше, але зібрав чималу кількість спортсменів. Поборотися за призи клубу виявили бажання близько 450 спортсменів віком від 6 до 15 років з Харкова та області, а також гості з Донецької і Полтавської областей. Конкуренція була висока, але і проявити себе змогли багато спортсменів, адже медалі були розіграні в п’яти видах програми: особистий і командний туль, які є комплексом формальних вправ, де спортсмен демонструє техніку тхеквондо; особистий і командний спаринг та розділ самооборони, який є постановним боєм, де спортсмени демонструють різноманітні види атаки і захисту від противника.

За підсумками турніру перемогу в командному заліку одержали представники харківського спортивного клубу «Сомбре», на рахунку яких було 45 золотих нагород. Друге місце посіли тхеквондисти СК «Білий ведмідь», які завоювали 37 золотих медалей, а замкнула трійку найкращих команд збірна Полтавської області (18 золотих медалей).

В особистих змаганнях високі результати показали Данило Музика та Владислав Медведев з клубу «Білий ведмідь», які стали переможцями в змаганнях серед юніорів у вагових категоріях до 65кг та до 60кг, відповідно. Крім того, Данило Музика став абсолютним чемпіоном турніру.

Цей турнір став одним з етапів підготовки харківських спортсменів до чемпіонату світу з тхеквондо ITF, який наприкінці серпня відбудеться в Болгарії.




Новини в тему

12 березня 2024
Литовченко виграла міжнародний турнір з пара настільного тенісу
02 березня 2024
У Харкові нагородили переможців та призерів товариського турніру з боксу, який відбувся у Польщі
25 лютого 2024
Харківські боксери здобули перемогу на товариському турнірі у Познані
20 лютого 2024
Харківські спортсмени виграли Кубок України з тхеквондо ВТФ
19 лютого 2024
Зіменко виграв міжнародний турнір з боксу у Румунії
22 лютого 2024
Збірна Харкова готується до товариського турніру з боксу у Познані
17 лютого 2024
На Харківщині відбувся дитячий турнір з міні-футболу "Юні та незламні"
13 лютого 2024
Вихованки ХБСК виграли престижний турнір з бадмінтону в Угорщині
29 cічня 2024
Харківʼяни – віцечемпіони міжнародного турніру ж бадмінтону в Ісландії
21 грудня 2023
У Харкові відбувся чемпіонат міста з військово-спортивних багатоборств
Інформаційні платформи