На спортивному ярмарку пройдуть змагання з кроссфіту і виступить збірна біатлоністів

07 вересня 2015 18:14

Другий спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця» пройде 12 вересня на пл. Свободи у Харкові.

Як повідомив сьогодні, 7 вересня, у прес-центрі Харківської міської ради заступник міського голови у справах сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов, торік цей захід став поштовхом для багатьох харків'ян, для того щоб записатися на спортивні заняття.

«Ми сподіваємося, що цього року спортивний ярмарок теж дасть свої результати, і ще більше жителів Харкова захочуть і будуть займатися спортом. Тим більше, що цього року в рамках ярмарку проводитимуться змагання. Це турнір з кроссфіту, а також титульний бій ММА. Також традиційно свої види спорту представлять понад 60 федерацій», - повідомив Олександр Попов.

Спортивний ярмарок розпочнеться о 12:00 парадом, в якому візьмуть участь понад 1,5 тис. спортсменів Слобожанщини. До 19:00 на площі відбуватимуться показові виступи та майстер-класи.

Відвідувачі спортивного ярмарку також зможуть випробувати свої сили в різних видах спорту, взяти участь у конкурсах, змаганнях, турнірах, квестах і отримати нагороди у разі перемоги.

За словами директора Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексія Чубарова, всього у спортивному ярмарку візьмуть участь 61 федерація і 14 фітнес-клубів. Серед нововведень, які очікують відвідувачів ярмарку, - це зона екстремальних видів спорту, яка працюватиме з 10:00 до 21:00. Гості спортивної події зможуть побачити ролерів, скейтерів, майстрів брейк-дансу, спортсменів-скелелазів. Також організатори заходу планують встановити кілька рекордів з художньої гімнастики. Крім того, у спортивному ярмарку візьмуть участь члени національної збірної України з біатлону, які будуть стріляти з електронних рушниць.

Нагадаємо, що в 2014 році спортивний ярмарок відвідало понад 52 тис. жителів і гостей Харкова. У результаті спортивним організаціям міста вдалося залучити до занять спортом понад 3 тис. дітей.




Новини в тему

02 березня 2020
Юні біатлоністи Харківщини здобули золоті медалі чемпіонату України
27 вересня 2019
Харківські біатлоністи завоювали «бронзу» чемпіонату України
28 серпня 2019
Харківський біатлоніст успішно виступив на чемпіонаті світу в Білорусі
17 березня 2019
Харківська біатлоністка Ольга Абрамова перемогла на етапі Кубка Європи
14 лютого 2019
Степан Кінаш виборов «бронзу» ХIV Європейського юнацького олімпійського фестивалю
05 грудня 2018
Цими вихідними відбудеться турнір з кроссфіту «YOD CrossFit Glory III»
05 листопада 2018
У Харкові відбудеться турнір з кроссфіту «YOD CrossFit Glory III»
22 жовтня 2018
Харківська команда «Kharkiv Team» зайняла призове місце на турнірі CrossFit Banda Hight Five в Києві
30 травня 2018
Відкритий кубок Харкова з кроссфіту відбудеться у червні
09 лютого 2018
Харківські біатлоністки перемогли на чемпіонаті України
Інформаційні платформи