Вперше в Україні! BMW Motorrad Club Ukraine об'єднує всіх шанувальників BMW у Харкові!

18 квітня 2017 10:27

20-21 травня 2017 року Міжнародний аеропорт «Харків» об'єднає мото та авто руху бренду BMW у феєрверк яскравих емоцій, радості та позитиву на заході «BMW DAYS Ukraine».
Організатори проекту (громадська організація «BMW Motorrad Club Ukraine») об'єднають понад 15 тисяч шанувальників і власників автомобілів і мотоциклів BMW в Україні.
Імідж і високі стандарти якості бренду BMW, який відомий у всьому світі, задають високу планку проведення заходу. Вільне дружнє спілкування, інтерактивні зони розваг, мото та авто виставка, грандіозна шоу програма, німецька та українська кухня в кращих своїх традиціях і яскраві виступи стендрайдеров і мото фристайл на спортивних мототреку додасть заходу унікальну атмосферу і створить подію міжнародного масштабу.

Детальніше тут.

Відзначимо, що мета даного проекту - це створення нового майданчика для спілкування жителів України і гостей із зарубіжних країн, об'єднаних спільними інтересами під єдністю світового бренду BMW, зміцнення міжнародних зв'язків і залучення туристичного потоку в Україну в цілому і безпосередньо до Харкова, створення нової традиції.




Інформаційні платформи