У вересні в Харкові пройде щорічний Ярмарок спорту

01 серпня 2016 16:53

Щорічна міський ярмарок спорту «Харків - спортивна столиця» відбудеться 10 та 11 вересня в Харкові.

Цього року ярмарок пройде в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького. На головній алеї парку пройде виставка-ярмарок, де всі бажаючі зможуть познайомитися зі спортивними й фітнес-клубами Харкова, дізнатися про нові послуги, програми навчання, взяти участь в конкурсах і виграти подарункові карти і сертифікати.

В рамках ярмарку відбудеться фестиваль фітнесу - I Харківська міжнародна фітнес-конвенція «United Fitness Fest'16». На фестивалі будуть представлені пілатес, танцювальні напрямки, функціональний тренінг, bodyART, step і багато іншого.

У перший день, 10 вересня, в парку Горького для всіх бажаючих пройдуть майстер-класи, де світові і українські майстри представлять різні напрямки фітнесу. Зокрема, у фестивалі візьмуть участь міжнародний майстер-тренер bodyART Райан Деніел Бек (Ryan Daniel Beck, Нью-Йорк, США), Ярослав Сойников (Київ, Україна), а також кращі фітнес-презентори Харкова. Всі майстер-класи пройдуть в режимі нон-стоп, а завершенням стане Zumba-флешмоб. Початок - о 10:00.

11 вересня учасників заходу чекають навчальні воркшопи. Так, вперше в Україні відбудеться 5-тічасовой воркшоп «Teacher Skill Workshop» - міжнародна сертифікація викладачів танцювальних напрямків від «Broadway Dance Center» (США). Ведучий - Ryan Daniel Beck.

Крім того, в цей день відбудуться воркшоп з функціонального тренінгу від Ярослава Сойнікова, лекції та семінари зі спортивного харчування, з раціонального харчування тощо і роботи з мотивацією. Другий день фестивалю пройде в Центрі спорту та фітнесу «Уніфехт».

Всі питання і заявки для участі можна надсилати за адресою: uft.official@gmail.com

Організатори заходу -  Департамент у справах сім'ї, молоді й спорту та організація фітнес-навчання «United Fitness Team».




Новини в тему

07 вересня 2015
На спортивному ярмарку пройдуть змагання з кроссфіту і виступить збірна біатлоністів
31 серпня 2015
Завершується підготовка до спортивного ярмарку «Харків – спортивна столиця»
05 травня 2015
У Харкові відбудеться 2-а Спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця»
Інформаційні платформи