У парку Горького пройшов щорічний спортивний ярмарок

12 вересня 2016 17:31

Третій спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця» пройшов 10 вересня в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

У ярмарку брали участь понад 70 спортивних федерацій міста, які представили різні види спорту. Ярмарок пройшов на декількох локаціях. На головній сцені організатори провелиь фітнес-фестиваль, на центральній алеї - виставка спортивних клубів та організацій, на спортивних майданчиках - турніри з різних видів спорту: міні-футбол, волейбол, теніс тощо.

Всіх учасників і гостей ярмарку з її проведенням і з Днем фізичної культури і спорту привітав заступник Харківського міського голови у справах сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко.

Також усіх привітав директор Департаменту у справах сім'ї молоді та спорту Олексій Чубаров, який зазначив, що після проведення ярмарку спорту в минулому році в спортивні секції міста записалися близько 3 тис. дітей.

«Мета проведення нашого ярмарку - популяризація фізкультури і спорту, щоб спортом займалося якомога більше дітей. Від цього залежить і здоров'я молодих харків'ян, і їхні спортивні досягнення. Щоб Харків і надалі підтверджував звання спортивної столиці», - зазначив Олексій Чубаров.

Особливістю ярмарку в цьому році є те, що він носить більш інтерактивний характер: для відвідувачів проводились різні майстер-класи, тренування. Крім того, в парку проходили показові виступи федерацій з єдиноборств, середньовічні баталії. Також представлені екстремальні види: паркур, ролер-спорт, брейкданс. Вперше представлений бампербол - гра в футбол, коли футболісти знаходяться всередині куль.







Новини в тему

29 липня 2021
Коли у парку Горького покажуть виступи харківських олімпійців
04 жовтня 2020
У парку Горького пройшло тренування в підтримку колишніх наркозалежних
12 вересня 2020
У парку Горького відбувся спортивний ярмарок (ФОТО)
10 вересня 2020
Спортивний ярмарок—2020: запрошуємо долучитися
03 вересня 2020
Пройди спортивний квест в рамках Спортивного ярмарку
20 серпня 2020
Обери собі спорт на Спортивному ярмарку–2020
20 серпня 2019
У суботу відбувся фестиваль бойових мистецтв «Кращі з кращих»
22 серпня 2018
Олександр Педан - гість спортивного ярмарку «Харків - спортивна столиця»
25 квітня 2018
У парку Горького відкрили сезон занять зі стріт-воркауту
Інформаційні платформи