У парку Горького відкрили сезон занять зі стріт-воркауту

25 квітня 2018 14:38

Відкриття сезону занять зі стріт-воркауту і всеукраїнські змагання з цього виду спорту пройшли 22 квітня у Центральному парку культури і відпочинку імені Горького.

Як повідомив лідер руху стріт-воркаут у Харкові Іван Криленко, у заході взяли участь понад 80 спортсменів. Змагання пройшли у номінаціях: фрістайл від 16 років, дитячий фрістайл до 15 років, дитяча естафета 5-10 років і двоєборство.

«Наш сезон у цьому році стартував на відмінному рівні. Спасибі всій команді і Харківській міській раді за організацію цього заходу, на який прийшло понад 700 глядачів. З кожним заходом популяризація стріт-воркауту все росте, молодь і дорослі все більше і більше цікавляться цим видом спорту», - сказав Іван Криленко.

За підсумками змагань, у номінації «фрістайл від 16 років» перше місце посів Владислав Шаповалов, друге - Ігор Єрмишкін (Одеса), третє - Владислав Пильник. У номінації «фрістайл до 15 років» переміг Денис Люткін, друге місце посів Максим Науменко, третє - Едвін Люткін. У номінації «двоєборство», де потрібно було якомога більше разів підтягнутися на турніку з вагою 16 кг і без перерви віджиматися на брусах з вагою 24 кг, виграв харків'янин Іван Трошин.

За підсумками змагань у номінації «дитяча естафета» перше місце посів семирічний Тимур Воловик, друге - п'ятирічний Ярік Тютін, а третє - шестирічна Софія Труфанова. 

«Дуже порадувала дитяча естафета, де діти у п'ять років показали таку волю до перемоги, що виникали спірні моменти і доводилося проводити додаткові змагання, щоб визначити переможця. Діти на час висіли на турніку майже шість хвилин, усі були в захваті», - розповів про підсумки дитячого турніру Іван Криленко.




Новини в тему

29 липня 2021
Коли у парку Горького покажуть виступи харківських олімпійців
04 жовтня 2020
У парку Горького пройшло тренування в підтримку колишніх наркозалежних
20 серпня 2020
Обери собі спорт на Спортивному ярмарку–2020
20 серпня 2019
У суботу відбувся фестиваль бойових мистецтв «Кращі з кращих»
10 травня 2017
У Харкові пройшов фестиваль бальних танців під відкритим небом
24 cічня 2017
У парку Горького відбулася пробіжка з чемпіонами
17 жовтня 2016
У парку Горького пройшов чемпіонат Харкова з воркауту
11 жовтня 2016
У Харкові пройдуть змагання з воркауту
30 вересня 2016
Харків'яни відзначили Всесвітній день ходьби
Інформаційні платформи