У Харкові три дні змагатимуться авто-мотоспортсмени

01 травня 2018 17:34

Змагання з технічних видів спорту пройдуть з 4 по 6 травня на площі Свободи в Харкові.

У програму будуть входити гонка серед автолюбителів, виконання складних трюків на автомобілях, мотоциклах і квадроциклах. Як відзначають організатори, з 4 по 6 травня Харків стане майданчиком для першого етапу чемпіонату України з тріалу.

На площі пройдуть показові виступи, фестиваль і виставка техніки. Мета заходу - пропаганда активного дозвілля серед харків'ян, привернення уваги до технічних видів спорту, підвищення спортивної майстерності учасників та збереження спортивних традицій автоспорту в Україні.

4 травня відбудуться заїзди учасників, показові виступи та урочисте відкриття заходу «Пролог», старт гонки позашляховиків, початок - о 10:00.

5 травня для харків'ян будуть представлені дрифт, мото-, квадро- і картинг-шоу, фестиваль, тест-драйв, швидкісне маневрування і виставка, початок - о 10:00.

6 травня відбудеться урочисте нагородження учасників, переможців конкурсів у номінаціях «Кращий тюнінг», «Кращий стайлінг» і «Кращий ретро-автомобіль», початок - о 10:00.

- Захід буде яскравим, видовищним і незвичайним. В цьому році ми спільно з Федерацією автоспорту України проводимо чемпіонат України з тріалу і не збираємося зупинятися на досягнутому. У нас в планах - в наступному році провести в місті Харкові вже чемпіонат світу, - зазначила начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради Вікторія Грецька-Миргородська.

Для спортсменів і відвідувачів працюватиме ярмарок з роздрібної торгівлі продовольчими товарами.

Одночасно 4-6 травня на території селища Безлюдівка буде проходити перший етап чемпіонату України з тріалу.




Інформаційні платформи