У Харкові відбувся Кубок "Білого ведмедя"

30 квітня 2019 12:50

Турнір в Харкові зібрав близько 450 спортсменів.

Він був організований харківським клубом «Білий ведмідь», спортсмени якого неодноразово ставали переможцями і призерами чемпіонатів Європи та світу. Так, з цьогорічного чемпіонату Європи вихованці клубу і тренера Олександра Першина привезли три золоті медалі. Чемпіонами Європи стали Рубен Григорян, Данило Індиченко і Микола Нараєвський.

Кубок «Білого ведмедя» пройшов вперше, але зібрав велику кількість спортсменів. Поборотися за призи клубу виявили бажання близько 450 спортсменів у віці від 6 до 15 років з Харкова та області, а також гості з Донецької та Полтавської областей. Конкуренція була висока, але і проявити себе змогли багато спортсменів, адже медалі були розіграні в п'яти видах програми: особистий і командний туль, які є комплексом формальних вправ, де спортсмен демонструє техніку тхеквондо; особистий і командний спаринг і розділ самооборони, який є постановочним боєм, де спортсмени демонструють різні види атаки і захисту від противника.

За підсумками турніру перемогу в командному заліку вибороли представники харківського спортивного клубу «Сомбре», на рахунку яких було 45 золотих нагород. Друге місце зайняли тхеквондистів СК «Білий ведмідь», які завоювали 37 золотих медалей, а замкнула трійку кращих команд збірна Полтавської області (18 золотих медалей).

В особистих змаганнях високі результати показали Данило Музика та Владислав Медведєв з клубу «Білий ведмідь», які стали переможцями в змаганнях серед юніорів у вагових категоріях до 65 кг і до 60 кг, відповідно. Крім того, Данило Музика став абсолютним чемпіоном турніру.

Цей турнір став одним з етапів підготовки харківських спортсменів до чемпіонату світу з тхеквондо ITF, який в кінці серпня відбудеться в Болгарії, повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.


Теги: спорт,


Новини в тему

22 лютого 2020
Катерина Шакалова перемогла на чемпіонаті Європи з грепплінгу
19 лютого 2020
У Харкові пройде чемпіонат України з історичного фехтування
11 cічня 2020
Харківський альпініст встановив рекорд на найвищому у світі вулкані
09 cічня 2020
Юні харків’яни відправилися на III зимові Юнацькі Олімпійські ігри
09 грудня 2019
У Київському районі пройшли змагання з кульової стрільби
06 грудня 2019
Харківські чирлідери здобули перемогу на чемпіонаті України
21 листопада 2019
У Київському районі пройшла сімейна естафета
19 листопада 2019
Завтра на Олексіївці відкриється міський центр єдиноборств
18 листопада 2019
Марія Жигалова перемогла на чемпіонаті світу з гирьового спорту
05 листопада 2019
У Харкові пройде фестиваль технічних видів спорту
Інформаційні платформи