У Харкові відбувся фестиваль інтелектуальних видів спорту «Інтелліада»

15 листопада 2016 14:32

13 листопада 2016 року у прибудові до західної трибуни спортивного комплексу КП «ОСК «Металіст» відбувся фестиваль інтелектуальних видів спорту «Інтелліада».

У заході взяли участь діти від 4 років і старше. Кожен зміг знайти собі цікаве заняття. Зовсім маленькі діти із задоволенням гралися з конструкторами і головоломками Клубів "Винахідник", "Ігри людини", "Іград". Діти ж трохи постарше мали можливість зануритися в цікавий світ інтелектуального спорту, перевірити себе на міцність і витривалість, гостроту думки і бажання битися, де переможець тільки один: Гра Го, Шахи, Шашки. Інтелектуальні битви - ігри сучасності!

З азами хімії і фізики можна було повчитися у клубі "Гравітація". Пізнати космос зануритися в світ літератури можна було з "літмузею". Незвично і цікаво пізнати ази математики разом з клубом "Юнікід". Розібратися в шестерінки, зібрати їх в цікавий механізм і оживити його, можна було з клубом "Винахідник".

Пограти в розвиваючі ігри, повирішувати завдання економічного рівня можна було з клубом "Смайлик". Можна було випробувати себе в незвичній інтелектуальній битві разом з Клубом "Російські Шахи", ці шахи відрізняються від класичних тим, що в них можуть грати не два, а відразу три гравці - шахи для трьох.

Всі бігали, крутилися, вирішували завдання, конкурси, головоломки, ребуси, проводили хімічні експерименти, виконували різні завдання і місії з роботами і вивчали книги, це все з чим дітям довелося зіткнутися на цьому фестивалі, щоб отримати "Ідеї"!

Діти боролися за "Ідеї"! Чим складніше завдання, тим більше "Ідей" дитина одержувала. Далі він обмінював зібрані "Ідеї" на той приз, який йому сподобався: ігрові комплекти, книги від федерацій спорту, подарункові сертифікати та іграшки від учасників і партнерів проекту.

Відзначимо, що «Інтелліада» це дитяча спортивно-інтелектуальна ярмарок, її мета це познайомити батьків і дітей з провідними напрямками з розвитку дитячого інтелекту в нашому улюбленому місті і знайти для своєї дитини відповідний гурток чи клуб.




Новини в тему

19 грудня 2023
Запрошуємо на "Дитячі різдвяні розваги"
21 липня 2023
У Харкові відбувся Фестиваль робототехніки
18 липня 2023
Запрошуємо на Фестиваль робототехніки
20 грудня 2022
На Харківщині пройшов хореографічний фестиваль “Велика країна 2022”
23 жовтня 2021
У Харкові відкрили Академію футболу "Металіст"
18 жовтня 2021
Виступи зірок, презентація бренду одягу та ексклюзивне пиво. Як у Харкові відкриватимуть Академію футболу "Металіст"
04 жовтня 2021
Харків'яни - переможці міжнародного фестивалю "Ukr Dance Cup 2021"
30 вересня 2021
У Харкові пройде перший всеукраїнський фестиваль кінних видів спорту Horses Spirit
12 вересня 2021
У Харкові відбувся Фестиваль спорту
07 вересня 2021
Пройди спортивний квест в рамках Спортивного фестивалю
Інформаційні платформи