У Харкові відбудеться яскраве і незвичайне видовище!

12 березня 2018 10:36

31 березня Харків стане центром уваги для всіх любителів циркового мистецтва і спорту - III Міжнародний фестиваль по повітряній гімнастиці і акробатики Aerial Art Fest - NewStandArt!

Місія фестивалю - розвиток та популяризація повітряної гімнастики і акробатики в Україні як спортивного напрямку. Пошук сильних спортсменів і талановитих виконавців, підготовка їх для участі в міжнародних чемпіонатах, фестивалях і конкурсах.
Цілі фестивалю - підготовка і відбір талановитих виконавців на одному майданчику, розвиток мистецтва, краси і нових напрямків.
Аудиторія фестивалю - учасники змагальної частини фестивалю 100 чол. (Діти від 6 років, юніори від 14 років, дорослі), судді, гості заходу, майстер-класи від танцювальних шкіл і студії повітряної гімнастики.

Учасники з різних областей України та зарубіжжя (Італія, Естонія та ін.) Будуть показувати свою майстерність і змагатися за звання кращого у своїй категорії і своєму жанрі! Діти і дорослі продемонструють свої артистичні і спортивні таланти в цьому нелегкому, але такому видовищному виді мистецтва! Змагання дітей і дорослих на безлічі повітряних снарядах, яскраві номери в стилі Арт. Ми додаємо назву - NewStandArt - і хочемо підкреслити, що артистизм, розкриття образу, виконання та хореографія відіграють значну роль в сприйнятті номерів і мистецтва в цілому!
Також, у гостей фестивалю буде відмінна можливість взяти участь у відкритих майстер-класах - хореографія і повітряна гімнастика на полотнах і кільці!

Повітряна акробатика - стрімко розвивається вид спорту, цирковий жанр, який отримав колосальну популярність в останні роки серед людей, які вітають здоровий і активний спосіб життя! Повітряна акробатика об'єднує таких людей на масштабних спортивних і творчих заходах, як III Міжнародний фестиваль по повітряній гімнастиці і акробатики Aerial Art Fest - NewStandArt!

В рамках фестивалю Вас чекає Вечірнє Шоу "Закохані в небо"! Виступи повітряних гімнастів, учасників циркових програм за кордоном, в тому числі і Circus du Soleil! Яскраві перформанси, Фаер-шоу, виступи танцювальних колективів та багато приємних сюрпризів!

Де:
Арт-заводі "Механіка" Інша земля, 3 лінія "Рух-Маш", 1 пов., Вул. Плеханівська, 126 (ст. Метро завод ім. Малишева).

Коли:
31 березня 2018.
Початок чемпіонату: 10-00
Початок вечірнього шоу: 20-00
За більш детальною інформацією звертайтесь за тел. 063-224-81-96, 050-993-63-09.




Новини в тему

19 грудня 2023
Запрошуємо на "Дитячі різдвяні розваги"
21 липня 2023
У Харкові відбувся Фестиваль робототехніки
18 липня 2023
Запрошуємо на Фестиваль робототехніки
20 грудня 2022
На Харківщині пройшов хореографічний фестиваль “Велика країна 2022”
23 жовтня 2021
У Харкові відкрили Академію футболу "Металіст"
18 жовтня 2021
Виступи зірок, презентація бренду одягу та ексклюзивне пиво. Як у Харкові відкриватимуть Академію футболу "Металіст"
04 жовтня 2021
Харків'яни - переможці міжнародного фестивалю "Ukr Dance Cup 2021"
30 вересня 2021
У Харкові пройде перший всеукраїнський фестиваль кінних видів спорту Horses Spirit
12 вересня 2021
У Харкові відбувся Фестиваль спорту
07 вересня 2021
Пройди спортивний квест в рамках Спортивного фестивалю
Інформаційні платформи