У Харкові відбудеться благодійний забіг "Night Run" в рамках серії пробігів «Kharkiv Grand Prix»

15 серпня 2016 16:59

17 вересня в 22.00 у Центральному парку культури та відпочинку ім. М. Горького відбудеться ІІ-й етап серії пробігів «Kharkiv Grand Prix» - «Night Run». Особливість забігу в тому, що учасники стартують в темний час доби (ввечері). Для підсвічування маршруту використовується штучне освітлення алей парку, а так само налобні ліхтарики, прикріплені на голові спортсменів.

Іноді доля кидає виклик, з яким важко впоратися самотужки. З таким викликом зіткнувся 23-річний харків'янин, гравець клубу американського футболу "Атланти", баскетболіст, тріатлет - Влад Хільченко, який нещодавно потрапив у страшну ДТП під час велотренеровкі і втратив ліву руку. Зараз Владу Хільченко необхідна дорога реабілітація, тому організатори вирішили не залишатися осторонь - всі виручені кошти від реєстрацій на ІІ-й етап серії пробігів «Kharkiv Grand Prix» - «Night Run» організатори передадуть на лікування Влада Хільченко.

МАРШРУТ ІІ-го пробігу Kharkiv Grand Prix - «Нічний біг» («Night run») (КП «Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького»): СТАРТ - від атракціону «Колесо огляду» (біля фонтану) → центральна алея → центральний вхід в парк → атракціон «Французька карусель» → праворуч у бік кінотеатру «Парк» → біля альтанки зліва до атракціону «Підвісна канатна дорога» → праворуч алеї від атракціону «Підвісна канатна дорога» у напрямку вул. Динамівській → розворот наліво з лівого боку алеї до атракціону «Підвісна канатна дорога» → поворот направо до алеї в бік озера → поворот направо праворуч алеї в бік озера в напрямку вул. Динамівській → розворот наліво з лівого боку алеї до повороту після атракціону «Мотузковий парк» → праворуч в напрямку атракціону «Американські гірки» в центральній алеї → поворот наліво в сторону до центрального входу парку (проходження другого кола). По закінченні другого кола в місці виходу на центральну алею поворот направо в напрямку атракціону «Колесо огляду» → атракціон «Колесо» (біля фонтану) - ФІНІШ.


Реєстрація тут.

Історія Влада Хільченко.




Новини в тему

22 жовтня 2018
Харків'яни посіли призові місця в забігу «Гонка Нації» в Києві
16 жовтня 2018
Харків`янин прийняв участь у міжнародних змаганнях «Spartan Race» в Іспанії
07 серпня 2018
У Харкові вперше пройшов захід «COLOR RUN»
31 липня 2018
Вперше у Харкові - «барвистий забіг»
15 травня 2017
У Харкові пройшов жіночий забіг «Women Run»
31 жовтня 2016
Визначилися переможці серії змагань «Kharkiv Grand Prix»
26 жовтня 2016
На вихідних в Харкові відбудеться III-й пробіг серії змагань «Kharkiv Grand Prix»
19 вересня 2016
У парку Горького відбувся нічний забіг з ліхтариками
15 вересня 2016
У Харкові відбудеться II-й пробіг серії змагань «Kharkiv Grand Prix - 2016»
17 липня 2016
Серія забігів «Kharkiv Grand Prix - 2016» стартувала 16 липня у Харкові.
Інформаційні платформи