У Харкові пройдуть матчі між збірними України та Італії з футзалу

04 вересня 2017 16:59

Таке рішення було ухвалене 2 вересня під час першого в історії Федерації футболу України виїзного засідання виконкому, яке пройшло в Харкові.

За підсумками засідання голова ХОДА Юлія Світлична повідомила, що Харківська область виборола право приймати матчі між збірними України та Італії з футзалу, які проходитимуть 5 - 6 грудня цього року в рамках підготовки збірних до чемпіонату Європи.

«Ми вдячні за можливість приймати ці матчі на Харківщині. Зі свого боку забезпечимо комфортні та якісні умови для всіх вболівальників та гравців збірних», - запевнила Юлія Світлична.

Вона також розповіла, що в ході засідання було прийняте рішення, що Харківська облдержадміністрація разом із ФФУ будуть спільно працювати над реалізацією програми розвитку спортивного руху на Харківщині та встановлюватимуть спортивні майданчики зі штучним покриттям не тільки в районах області, а й у навчальних закладах.

«Сьогодні ми відкрили сучасний футбольний майданчик у Регіональному механіко-технічному центрі профосвіти, наступний встановимо у Державному училищі фізичної культури і спорту №1 у Харкові», - повідомила керівник області.

Президент ФФУ Андрій Павелко також відзначив, що засідання виконкому федерації пройшло у розширеному складі та було максимально результативним.

«Досвід відносин між Харківською обласною адміністрацією та обласною федерацією футболу й ФФУ потрібно розповсюджувати по всій країні, щоб команди, які відповідають за розвиток спорту в регіонах, могли приймати такі ефективні рішення, які ми сьогодні бачимо на території Харківської області», - підкреслив Андрій Павелко.

Він зауважив, що збірна Італії з футзалу, яка зіграє з українською збірною в Харкові, є одним з лідерів світового футзалу.

«Харків візьме на себе місію - надихнути нашу збірну, яка після цього гратиме у фінальній частині чемпіонату Європи в Словенії. Ми знаємо, що харківські вболівальники здатні на це», - зазначив президент ФФУ.




Новини в тему

17 лютого 2024
На Харківщині відбувся дитячий турнір з міні-футболу "Юні та незламні"
17 листопада 2023
У Харкові відбувся студентський турнір з футзалу
16 листопада 2023
У Харкові пройдуть спортивні студентські турніри з футзалу і баскетболу
24 травня 2023
У Харкові нагородили срібних призерів Кубку України U-17 з футзалу
22 травня 2023
МСК "Харків" – срібний призер Кубку України U-17 з футзалу
21 лютого 2023
МСК “Харків” здобув чергову перемогу в ЧУ з футзалу
24 cічня 2023
МСК “Харків” впевнено обіграв футзалістів із Києва
23 листопада 2022
Харківські комунальники виграли Кубок Героїв Харкова з футзалу
14 листопада 2022
МСК “Харків” знову впевнено обіграв “Рятувальник” із Ромнів
26 вересня 2022
МСК “Харків” впевнено обіграв футзалістів із Ромнів
Інформаційні платформи