У Харкові пройде Міжнародний День Йоги

15 червня 2016 16:42

Вперше Харків відзначає новий, визнаний 192 країнами світу, свято Міжнародний День Йоги.

20.06.2016 року з 9:00 на event-локації фан-зони "Євро-2016" (майдан Свободи) Харків вперше відкриє двері новому, вже визнаному світовою спільнотою, свято Міжнародного Дня Йоги.

Цього року святкування в Україні відбудуться з ініціативи Посольства республіки Індія і Української федерації йоги, а так само ряду Шкіл та громадських організацій, які проведуть безліч пізнавальних заходів для знайомства з Йогою, представленої різноманіттям напрямків та стилів.
Святкування Міжнародного Дня Йоги також буде відбуватися в інших великих містах України з координацією Української федерації йоги при дружній підтримці багатьох йога-шкіл.

Паралельно з організацією Дня по містах в соціальних мережах Українською федерацією йоги запущений флешмоб #вездейог, який з ентузіазмом проводять йоги різних шкіл і викладають свої фотографії з різних куточків землі. Завдяки участі в флешмобі #вездейог кожен може відчути себе одночасно в Афінах, далекому Тибеті, спекотному Содомі Ізраїлю, Іспанії та інших віддалених куточках планети.
У Харкові знайомство з йогою буде проходити за підтримки Харківської міської ради в 3-х локаціях. Участь беруть 10 основних йога-шкіл: Українська Федерація Йоги, студія йоги «Махараджа», студія йоги «Шантарам», йога-студія «Шанті», йога-студія «Будинок Сонця», Федерація вчителів Кундаліні, студія Кундаліні йоги "Джіо", йога-студія "Релакс", студія йоги "Vedalife", Мистецтво Жити. Атмосферу будуть підтримувати флай-йога, мехенди, малювання на тему йоги, фото, повітряні кулі та йога-інсталяція.

Вхід вільний.

Детальніше тут.

Відзначимо, що 11 грудня 2014 року Генеральна Асамблея ООН у своїй резолюції 69/131 у відповідь на ініціативу прем'єр-міністра Індії проголосила 21 червня Міжнародним Днем Йоги. 1-й Міжнародний День Йоги в 2015 році провели 192 країни світу.




Новини в тему

19 червня 2017
Міжнародний День Йоги у Харкові
22 червня 2016
На площі Свободи пройшов День йоги
Інформаційні платформи