У Харкові хочуть створити Асоціацію бальних танців

16 грудня 2016 15:55

У Харкові розглядають можливість створення Асоціації бального танцю.

З такою пропозицією до харківських тренерів і танцюристів звернувся директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олексій Чубаров на зустрічі, яка пройшла сьогодні, 15 грудня, в міськраді. За словами директора департаменту, можна було б спільно вести маркетинговий супровід турнірів і разом вирішувати спільні проблеми.

«Буде підтримка міста, є партнери, які зацікавлені у співпраці. Вам не потрібно буде турбуватися, що про ваше змагання не взнають, цим будуть займатися професіонали. Це заощадило б ваш час і кошти», - зазначив Олексій Чубаров.

Також директор департаменту розповів про проведення танцювальних заходів у наступному році. Зокрема, в Харкові проведуть традиційний конкурс на Кубок міського голови з бальних танців, Міжнародний танцювальний фестиваль «Дзеркальний струмінь», «Ukraine dance cup» та ін.

«Ми проведемо турніри, які будуть формувати рейтинг пар, потім проведемо фестиваль «Харківський вальс», на якому будуть змагатися пари з найвищим рейтингом і будуть обрані абсолютні чемпіони», - повідомив Олексій Чубаров.

Також сьогодні Олексій Чубаров вручив Подяки Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту танцюристам та їх тренерам, які завоювали перші місця на Відкритому чемпіонаті світу з бальних танців «9th Paris Worlds Championships 2016» у Парижі.  З повним списком нагороджених можна ознайомитися тут.

«Ви - наша гордість, наші чемпіони. Я бажаю вам розвитку, не зупинятися на досягнутому. За вами - майбутнє. Дякую вашим тренерам і батькам, за те що виховали таких талановитих дітей», - зазначив директор департаменту.




Новини в тему

06 травня 2023
У Харкові відбулося відкрите тренування з бальних танців
02 травня 2023
Запрошуємо на відкрите тренування з бальних танців
24 листопада 2021
Самбісти Харкова зібрали врожай нагород на всеукраїнських турнірах
26 серпня 2021
Харків у столиці. На ВДНГ відкрили урбан-парк
25 серпня 2021
У Харкові завершився турнір "Kharkiv City Cup by Elina Svitolina Foundation"
09 червня 2021
У харківській школі відкрився сучасний спорткомплекс
16 травня 2021
У Харкові відбувся напівмарафон. Як це було
14 травня 2021
У Харкові будуть розвивати олімпійський рух
19 лютого 2021
В Харкові хочуть провести чемпіонат світу з вуличних культур
21 жовтня 2020
У Харкові нагородили найкращих регбістів України
Інформаційні платформи