У Харкові відкрито літній сезон зі стріт-воркауту

27 квітня 2015 14:50

На найбільшому воркаут-майданчику в Україні, розташованому в Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького, сьогодні, 25 квітня, відбулося відкриття весняно-літнього сезону для турнікменів.

В рамках відкриття відбулися змагання з вуличної гімнастики, показові виступи судді і харьківської команди зі стріт-воркауту «BarStylers». Турнікмени змагалися в різних конкурсах і категоріях: фристайл між спортсменами від 16 років, фрістайл до 16 років, підтягування з 32 кг ваги.

Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса учасників заходу привітав заступник міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов. Він побажав усім «зірвати оплески глядачів», залишитися цілими і неушкодженими і заряджати своїм прикладом оточуючих.

Почесним гостем заходу став відомий трейсер Іван Савчук. У відкритті сезону також взяв участь директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко.

Організатор заходу - громадська організація «BarStylers» за підтримки Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту та Харківського міського центру дозвілля молоді.

Нагадаємо, що ініціатором відкриття найбільшого спортивно-розважального комплексу «Workout» у парку Горького є Харківський міський голова Геннадій Кернес і голова міжнародного об'єднання «Street Workout» Денис Мінін.




Новини в тему

29 липня 2021
Коли у парку Горького покажуть виступи харківських олімпійців
04 жовтня 2020
У парку Горького пройшло тренування в підтримку колишніх наркозалежних
20 серпня 2020
Обери собі спорт на Спортивному ярмарку–2020
20 серпня 2019
У суботу відбувся фестиваль бойових мистецтв «Кращі з кращих»
25 квітня 2018
У парку Горького відкрили сезон занять зі стріт-воркауту
10 травня 2017
У Харкові пройшов фестиваль бальних танців під відкритим небом
24 cічня 2017
У парку Горького відбулася пробіжка з чемпіонами
17 жовтня 2016
У парку Горького пройшов чемпіонат Харкова з воркауту
11 жовтня 2016
У Харкові пройдуть змагання з воркауту
Інформаційні платформи