У Харкові оголошується конкурс на вибір спортивного талісмана міста

15 серпня 2018 14:35

З метою пропаганди здорового способу життя серед жителів міста Харкова, а також залучення до занять спортом дітей та підлітків Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради проводить опитування серед жителів міста з відбору ідей офіційного спортивного талісмана міста Харкова.

Одним з основних завдань спортивного талісмана є енергійна підтримка учасників і уболівальників спортивних і фізкультурно-масових заходів, участь талісмана на відкриттях спортивних майданчиків міста.

Опитування буде проводитися у два етапи.

I етап: з 15 по 31 серпня до 17.00 приймаються пропозиції ідей спортивного талісмана міста, з обґрунтуванням, за яким принципом вибирався персонаж для талісмана (талісманом може стати будь-який особливий персонаж, реальний або міфічний).

II етап: у період з 7 по 21 вересня, кращі 5 ідей будуть виставлені на голосування на сайті «Портал Харків'янина», де кожен житель Харкова зможе віддати свій голос за вподобаний йому проект. Після чого ідея, яка набрала за підсумками анкетування найбільшу кількість голосів, офіційно з'явиться спортивним талісманом м.Харкова.

Відзначимо, що спортивний талісман Харкова послужить яскравим символом спорту і буде використовуватися в рекламних, комунікаційних та інших заходах, які спрямовані на формування позитивного спортивного іміджу міста Харкова, для поліпшення культурного, економічного, наукового і соціального потенціалу міста.

Заповнить форму.




Новини в тему

02 листопада 2020
У Харкові відбулося чоловіче волейбольне «дербі»
29 жовтня 2020
У Харкові стартували змагання з бадмінтону
27 жовтня 2020
Харківський «Металіст 1925» поступився у грі з гірниками
26 жовтня 2020
Харків’янка стала триразовою чемпіонкою світу з шашок-64
23 жовтня 2020
Харківське «Динамо» не зіграє в Українській хокейній лізі
23 жовтня 2020
ФК «Метал» уперше не здобув перемогу у Другій лізі
22 жовтня 2020
Харківські Соколи проводитимуть домашні матчі в Дніпрі, залишившись без підтримки фанів
21 жовтня 2020
«Металіст 1925» переміг у 8 турі Першої ліги
19 жовтня 2020
«Харківські Соколи» наприкінці гри вирвали перемогу в «Будівельника»
Інформаційні платформи