У місті пройде традиційна велогонка на призи газети «Вечірній Харків»

29 квітня 2017 09:02

Всеукраїнські змагання з велоспорту на шосе на призи газети «Вечірній Харків» пройдуть з 29 квітня по 1 травня в Харкові.

На старт цієї велогонки вийдуть понад 100 спортсменів в 9-ти вікових категоріях. У змаганнях візьмуть участь команди Харківського державного вищого училища фізичної культури №1, Харківського обласного вищого училища фізичної культури і спорту, КСДЮШОР «Динамо» з Золочева, харківські велоклуби «Золоті колеса», «Майстер-Сервіс», «Шкідливі повороти», «АЛЕВ» з міста Куп'янська, а також спортсмени з Полтавської і Дніпропетровської областей.

Програма велогонки:

29 квітня, субота: гонка «Пролог», пройде по вул. Динамівській (від вул. Сумської до вул. Новгородської), старт - об 11:00;

30 квітня, неділя: гонка-критеріум - бул. Богдана Хмельницького (від пр. Московського до вул. Академіка Філіпова), старт - о 10:00;

1 травня, понеділок: кільцеві групові гонки - бул. Богдана Хмельницького (від пр. Московського до вул. Академіка Філіпова), старт - о 10:00.

Урочисте нагородження переможців та призерів за підсумками трьох днів відбудеться на місці старту після закінчення змагань.

Велогонка проводиться за підтримки Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту та Федерації велосипедистів Харківської області.

Зазначимо, на час змагань проїзд на вулицях, де вони будуть проходити, буде закритий.

Довідка. Перша велогонка на призи «Вечірнього Харкова» пройшла в 1969 році, коли почала виходити ця газета. Багато знаменитих велогонщики починали свою спортивне сходження з виступу в гонці на призи газети. Серед них - олімпійські чемпіони Валерій Мовчан, Ігор Целовальников; чемпіони світу Василь Жданов, Олександр Зінов'єв, Олександр Квачук; олімпійська чемпіонка і багатократна чемпіонка світу Ольга Слюсарева, триразова чемпіонка світу Світлана Гранковська, чемпіонка світу Раїса Ободовська.




Новини в тему

20 березня 2024
Харківські велосипедисти відзначилися у серії нацзмагань з велокросу
01 березня 2024
Коротєєва виграла рейтингові змагання з велоспорту на треку у Швейцарії
07 лютого 2024
Ковтун виграла ЧУ у багатоденній гонці
18 грудня 2023
Ковтун виграла бронзу рейтингових змагань з велоспорту на треку у Німеччині
12 грудня 2023
Вагаркін – срібний призер міжнародних змагань з велоспорту у Польщі
29 листопада 2023
Романенко оформила золотий дубль на ЧУ з велокросу
14 листопада 2023
Харківські велосипедисти виграли медалі нацзмагань з велокросу
07 листопада 2023
Харківські трековики виграли національні турніри у Львові
31 жовтня 2023
Харківські велосипедисти здобули нагороди ЧУ з велокросу
17 жовтня 2023
Харківські велосипедисти відзначилися на серії національних змагань з велокросу
Інформаційні платформи