Учасники IV сезону «Битви корпорацій»

12 вересня 2018 13:35

 

Уже лічені дні залишаються до старту чергового етапу наймасштабнішого корпоративного турніру України «Битви корпорацій». І зараз настав саме час познайомитися з командами-учасницями наших змагань.

«ADIDAS»

Багаторічний учасник турніру і тричі срібний призер «Битви корпорацій», який представляє німецький концерн спортивного одягу і об'єднав справжніх цінителів спорту з усіх харківських магазинів ADIDAS і REEBOK. Команда кожен турнір бореться за найвищі місця, а своїм коником вважає етап з легкої атлетики, де вже тричі святкували перемогу.

"АЛЬФА БАНК"

Ще один ветеран турніру команда, яка об'єднала двох постійних учасників корпоративних змагань команди - «Укрсоцбанк» і «Альфабанк». Сильна сторона хлопців - божевільна і щира підтримка своїх колег і товаришів по роботі! А вдалими для себе видами спорту хлопці називають баскетбол, футбол і покер.

«АЛЛО»

Лідер і законодавець в інтернет-продажу електроніки і побутових товарів - компанія АЛЛО приєдналася до «Битві корпорацій» лише в минулому сезоні, але вже встигла зарекомендувати себе як згуртований і спортивний колектив. Більш того, АЛЛО - єдина компанія в рамках харківської «Битви корпорацій», яка залучає до участі в турнірі співробітників з інших міст, що допомогло команді завоювати золоті медалі в склад, гравці і здорово виступити ще на кількох етапах.

«ТУРБОАТОМ»

Команда лідера українського турбінобудування увірвалася в турнір «Битва корпорацій» стрімко і переможно. Уже в своєму першому сезоні хлопці завоювали срібний кубок у Весняному турнірі і бронзу в загальному заліку всього турніру, що є дуже високим показником як для дебютанта змагань! За нашими прогнозами «Турбоатом» ще покаже себе і в цьому сезоні.

«ВЛАДАР»

Ще одні представники харківських заводів - команда «Владар» - вже третій сезон є учасником «Битви корпорацій». І не безуспішно. Чи не піддається сумніву лідерство хлопців в боулінгу, яке два роки поспіль приносить їм золоті нагороди цього етапу, а також настільний теніс і покер можуть підняти команду акумуляторного заводу на досить високе місце і в цьому сезоні.

«АТЛАНТ»

Команда «Атлант» також проведе третій турнір під егідою «Битви корпорацій». І якщо перший особливо не запам'ятався, то ось другий команда провела відмінно: перемоги в покері і міні-футболі, і як результат - бронзовий кубок Осіннього кубку. Друга частина турніру видалася трохи слабкіше, але це не завадило команді залишитися в таблиці досить високо.

Дізнатися більше про проект можна на сайті bitva.com.ua або по тел .: +38 (093) 309-00-99.

Нагадаємо, «Битва корпорацій» - це спортивний корпоративний турнір, в якому беруть участь спортсмени-аматори, що представляють свою компанію. Третій сезон «Битви корпорацій» проходив у Харкові з 23 вересня по 9 червня. У турнірі взяли участь 24 команди, це більше 2 тис. Спортсменів. Було розіграно близько 200 медалей і 37 кубків. Змагання проводилися по 10 видам спорту: спортивний покер, міні-футбол, стрітбол, настільний теніс, боулінг, бадмінтон, дартс, стрільба з лука, легка атлетика і пляжний волейбол.

 




Новини в тему

16 грудня 2020
Визначився переможець "Битви Корпорацій" в інтелектуальній грі
23 листопада 2020
"Creator IQ" - переможець етапу зі стрітболу в "Битві корпорацій"
30 вересня 2020
Creator IQ — перший переможець нового сезону «Битви корпорацій»
24 вересня 2020
Презентовано команди нового сезону «Битви корпорацій»
04 вересня 2020
Триває реєстрація на участь у найкращому корпоративному турнірі Харкова — «Битву корпорацій»
12 серпня 2020
Реєстрація на змагання з виконання берпі на швидкість
21 липня 2020
Відкрито реєстрацію на VI сезон Битви корпорацій
07 липня 2020
Команда Харківської міської ради стала чемпіоном сезону Битви корпорацій
Інформаційні платформи