Учасники IV сезону "Битва корпорацій". Продовження

14 вересня 2018 14:17

Пропонуємо познайомитися ще з одними командами-учасницями "Битви корпорацій"

«ХТМ»
Свій четвертий сезон проведе в «Битві корпорацій» ще одна команда-ветеран - ХТС. Компанія з великими спортивними традиціями завжди тримається, якщо не в трійці призерів, то десь дуже близько, а найвищі результати показує в міні-футболі, стрільбі з лука і легкої атлетики.

«ХКБМ»
Третій сезон проведе в цьому році і команда конструкторського бюро ім. Морозова. У минулому сезоні хлопці несподівано, але заслужено виграли етап по дартсу. Виступивши досить рівно на всіх інших етапах, ХКБМ посіли високе п'яте місце в підсумковій таблиці.

«Бісквіт ШОКОЛАД»
Сезон 2017/2018 став дебютним для команди «Бісквіт-Шоколад». Згуртована команда кондитерської фабрики проявила себе як відмінний спортивний колектив, яким не вистачило швидше досвіду виступу, ніж майстерності. Тому в новому сезоні у хлопців все ще попереду.

«WHITEBOX»
Компанія зі створення інтер'єру також дебютували в сезоні 2017/2018. І цей дебют варто назвати практично тріумфальним. Ряд успішних етапів, і до того ж ще і перемога у стрільбі з лука підняли команду на високу 6 місце в загальному заліку.

«ФЕД»
Ще одна темна конячка - команда ФЕД. Безумовно, завод має відмінний потенціал і чудовий ресурс співробітників. Тому минулий сезон варто розглядати як підготовчий для компанії. Перші перемоги однозначно прийдуть в новому сезоні!

Нагадаємо, «Битва корпорацій» - це спортивний корпоративний турнір, в якому беруть участь спортсмени-аматори, що представляють свою компанію. Третій сезон «Битви корпорацій» проходив у Харкові з 23 вересня по 9 червня. У турнірі взяли участь 24 команди, це більше 2 тис. Спортсменів. Було розіграно близько 200 медалей і 37 кубків. Змагання проводилися по 10 видам спорту: спортивний покер, міні-футбол, стрітбол, настільний теніс, боулінг, бадмінтон, дартс, стрільба з лука, легка атлетика і пляжний волейбол.

 

 

 

 




Новини в тему

16 грудня 2020
Визначився переможець "Битви Корпорацій" в інтелектуальній грі
23 листопада 2020
"Creator IQ" - переможець етапу зі стрітболу в "Битві корпорацій"
30 вересня 2020
Creator IQ — перший переможець нового сезону «Битви корпорацій»
24 вересня 2020
Презентовано команди нового сезону «Битви корпорацій»
04 вересня 2020
Триває реєстрація на участь у найкращому корпоративному турнірі Харкова — «Битву корпорацій»
12 серпня 2020
Реєстрація на змагання з виконання берпі на швидкість
21 липня 2020
Відкрито реєстрацію на VI сезон Битви корпорацій
07 липня 2020
Команда Харківської міської ради стала чемпіоном сезону Битви корпорацій
Інформаційні платформи