Самбісти Харківщини - в трійці кращих на чемпіонаті України

30 грудня 2018 10:05
У Києві відбулись змагання серед чоловіків і жінок зі спортивного й бойового самбо. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.
 
Участь у них взяли близько 300 спортсменів з 22 регіонів країни. Харків’яни повернулися додому з 4 золотими, 2 срібними, 7 бронзовими нагородами та третім місцем у загальнокомандному заліку.
 
Золоті нагороди були завойовані в спортивному розділі самбо. Дмитро Томашевський здобув перемогу в ваговій категорії до 57кг. У фінальному двобої харківський самбіст здолав Анатолія Кулібабу з Вінницької області.
 
Кирило Мельниченко виборов золоту медаль у ваговій категорії до 68кг, перемігши у фіналі представника Івано-Франківської області Михайла Свідрака.
 
Владислав Березка став чемпіоном України в ваговій категорії понад 100кг. Харків’янин успішно дійшов до фіналу, де переміг Артура Мовсумова із Запорізької області.
 
У змаганнях серед жінок у ваговій категорії до 60кг золоту медаль виборола харків’янка Владислава Нецвіт. У фіналі вона здолала суперницю з Одеської області Марію Рибачук.
 
Срібні нагороди здобули: Артур Мартіросян (спортивний розділ, вагова категорія - до 62кг), який у фіналі поступився Костянтину Ноткіну з Чернігівської області, та Дмитро Тимофеєв (бойовий розділ, вагова категорія - до 62кг), який у фіналі поступився Дмитру Бородіну з Дніпропетровської області.
 
Бронзовими призерами в спортивному розділі стали: Грачик Осіпян (вагова категорія - до 52кг), Сафгулу Халілов (вагова - до 57кг), Заур Ужуєв та Данило Дрозд (обидва: вагова категорія - до 68кг).
 
У бойовому розділі бронзові медалі завоювали: Сергій Деркач (вагова категорія - до 52кг), Бачукі Багішвілі (вагова категорія - до 68кг) та Юрій Осипенко (вагова категорія - до 82кг)
 
У загальнокомандному заліку перемогу одержали самбісти Києва, друге місце було за командою Одеської області, а замкнула трійку найкращих збірна Харківської області.

Теги: самбо,


Новини в тему

28 лютого 2020
Харків'янка виграла турнір з самбо в Білорусі
30 cічня 2020
Харківські самбісти переможно виступили на чемпіонаті України
17 квітня 2019
Харківські самбісти здобули медалі чемпіонату Європи
29 березня 2019
Харківські самбісти посіли перше місце на турнірі пам'яті Євгена Тешера
25 лютого 2019
Самбісти Харківщини завоювали медалі в Білорусі
07 грудня 2018
Харківські самбісти стали призерами чемпіонату світу серед кадетів
21 лютого 2018
Харківські самбістки здобули медалі міжнародного турніру
07 лютого 2018
Харківські самбісти вибороли 42 медалі чемпіонату України
Інформаційні платформи