Запрошуємо на свято спорту!

03 вересня 2018 12:18

На честь Міжнародного дня фізичної культури і спорту для дітей та їх батьків 8 вересня пройде активний і насичений уїк-енд.

100 спортивних організацій будуть представлені на V Спортивному ярмарку «Харків - спортивна столиця», який пройде у Центральному парку культури і відпочинку імені Горького.

Відзначимо, що під час ярмарку територія парку буде розділена на 3 функціональні зони, а саме: центральна алея парку, де всі бажаючі зможуть ознайомитися з безліччю спортивних клубів та організацій, кращими фітнес-клубами міста Харкова. На спортивних майданчиках парку пройдуть турніри і показові виступи з різних видів спорту, таких як: міні-футбол, бампербол, фрізбі, бейсбол, софтбол, гандбол, волейбол і багато іншого. На зоні бойових єдиноборств (зліва від сцени) буде представлено понад 20 напрямків бойових мистецтв.

Охочих долучитися до дивовижного світу спорту чекають показові виступи спортсменів, майстер-класи, інтерактиви та конкурси, в яких можна перевірити свою силу і спритність у кожному з представлених видів спорту.

Об 11.00, біля головної сцени, відбудеться офіційне відкриття Ярмарку, у рамках якого лідер Спортивного руху JuniorZ Олександр Педан разом з олімпійськими чемпіонами проведуть масову зарядку, до якої можуть приєднатися жителі та гості нашого міста.

Також, на спортивних майданчиках парку Олександр Педан представить рух JuniorZ та проведе захоплюючу естафету з грою у нові сучасні види спорту.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати Ярмарок, щоб насолодитися активної атмосферою спортивного свята.




Новини в тему

23 травня 2023
На Харківщині для дітей і підлітків провели патріотичну військово-спортивну гру
26 cічня 2023
У Харкові пройде освітньо-спортивний проєкт “Енциклопедія спорту”
31 грудня 2022
Спортивні підсумки 2022 року
01 грудня 2022
Приєднуйтесь до онлайн-трансляції гала-зустрічі “Kharkiv Sport City”
14 вересня 2022
Визначені переможці відеоконкурсу до Дня фізкультури та спорту
10 вересня 2022
10 вересня – День фізичної культури і спорту
09 вересня 2022
Триває відеоконкурс до Дня фізкультури та спорту
29 липня 2022
Тренування та старти онлайн. Харківський спорт переходить на новий формат
19 липня 2022
Сьогодні – день тренера
02 липня 2022
2 липня – Міжнародний день спортивного журналіста
Інформаційні платформи