Свято фітнесу FIT DAY Kharkiv 2017 пройшов у Харкові

27 червня 2017 12:52

24 червня на стадіоні "Металіст" зібралися сотні любителів та професіоналів фітнесу та здорового способу життя. Приводом для цієї зустрічі послужило унікальне для Харкова захід - фітнес-конвенція FIT DAY Kharkiv 2017.

Масштабна подія включало в себе 4 заходи.
У чаші стадіоні проходила фітнес-конвенція, де всі бажаючі, пройшовши попередню реєстрацію, підвищували свою майстерність разом з кращими фітнес-інструкторами Європи і України. Так, свої майстер-класи провели Ребекка Бартель з Німеччини, Лука Касаліні з Італії, а також Анна Шумська, Юлія Бродська і Яна Чеханова.

Уздовж футбольного поля розташувалися кращі представники фітнес-індустрії Харкова: фітнес-клуби, магазини спортивного харчування та спортивного одягу, кафе правильної їжі і багато іншого. Окрему зону площею понад 100 кв.м. організатори віддали на відкуп компанії "Інтер Атлетика" - лідеру в виробництві спортивного обладнання в Україні. Там кожен охочий міг випробувати на собі всі сучасні тренажери, яких ще немає в жодному клубі міста.

У конференц-залі стадіону "Металіст" розташувався бізнес-форум, де кращі фітнес-експерти ділилися зі слухачами своїми напрацюваннями та досягненнями. Усім присутнім вдалося прослухати лекції від таких фахівців як Андрій Недоступ, Сергій Конюшок, Марина Торопова і Андрій Безгубенко.

Ще одна зона, гідна уваги в цей день - це чемпіонат з кроссфіту Kharkiv Athletic Challenge. Змагання з призовим фондом в 55 000 грн. зібрали значну компанію кращих атлетів з усієї України. Протягом двох днів більше сотні кроссфітеров в двох категоріях визначали переможця, тим самим, не даючи нудьгувати глядачеві.

FIT DAY Kharkiv 2017 - перший фітнес-подія в Харкові подібного масштабу. Організатори заявляють, що задоволені тим, як люди відгукнулися на ще одне спортивний захід в місті і обіцяють в наступному році зробити його ще цікавіше і масштабніше.




Новини в тему

02 листопада 2020
У Харкові відбулося чоловіче волейбольне «дербі»
29 жовтня 2020
У Харкові стартували змагання з бадмінтону
27 жовтня 2020
Харківський «Металіст 1925» поступився у грі з гірниками
26 жовтня 2020
Харків’янка стала триразовою чемпіонкою світу з шашок-64
23 жовтня 2020
Харківське «Динамо» не зіграє в Українській хокейній лізі
23 жовтня 2020
ФК «Метал» уперше не здобув перемогу у Другій лізі
22 жовтня 2020
Харківські Соколи проводитимуть домашні матчі в Дніпрі, залишившись без підтримки фанів
21 жовтня 2020
«Металіст 1925» переміг у 8 турі Першої ліги
19 жовтня 2020
«Харківські Соколи» наприкінці гри вирвали перемогу в «Будівельника»
Інформаційні платформи