Визначився переможець Чемпіонату України з футзалу серед закладів вищої освіти

25 квітня 2018 17:39

24 квітня у палаці спорту «Локомотив» відбулися фінальні матчі Чемпіонату України з футзалу серед закладів вищої освіти. За перемогу в чемпіонаті змагалися Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна та Сумський державний університет, за третє місце — команди Національного університету «Львівська політехніка» та Івано-Франківський коледж фізичного виховання.

Каразінці розпочали матч дуже динамічно: за перші 6 хвилин ворота суперників атаковано двічі. Голами відзначились Сергій Малишко та Максим Панасенко. На 11 хвилині під бурхливі оплески вболівальників Владислав Моспан забив ще один гол, встановивши рахунок 3:0 на користь харків’ян.

Після забитого третього гола контроль м’яча перехопили гості, але впродовж усієї гри їм не щастило: багато чудових моментів так і залишилися нереалізованими. Боротьба була запеклою та дуже напруженою: сумчани тиснули атаками та моральними провокаціями, адже такий рахунок на початку матчу значно зменшував шанси команди на перемогу. Натомість харків’яни користувалися будь-якою можливістю: на 19 хвилині матчу гол Сергія Малишка змінив рахунок на користь господарів 4:0. Це і стало результатом першого тайму.

У другому таймі сумчани вирішили спробувати іншу тактику та вже через три хвилини повністю змінили п’ятірку гравців на полі. І це спрацювало. На 30 хвилині матчу гравець команди гостей Дмитро Ігумнов забив перший і останній гол у ворота каразінців. Воротар команди Сумського державного університету Богдан Паламарчук вирішив допомогти команді в атаці та покинув зону своїх воріт. Скориставшись його помилкою, Данило Абакшин забив ще два голи на 33 та 34 хвилинах. Таким чином, матч завершився з розгромним рахунком 6:1 на користь каразінців.

Окрім загальнокомандного заліку, гравці команди Каразінського університету вибороли перемогу в індивідуальних номінаціях: звання «Кращий бомбардир» за 16 забитих м’ячів отримав Данило Абакшин, кращим гравцем став Максим Панасенко, а кращим тренером чемпіонату визнано Віталія Чернишова.




Новини в тему

25 жовтня 2023
У Харкові пройде благодійний турнір з міні-футболу
25 жовтня 2023
У Харкові визначили найсильніших футболістів серед вихованців ФК і ДЮСШ
21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
20 серпня 2023
Визначено переможців турніру з футболу «Дитячі мрії»
15 серпня 2023
"Житлобуд-1" здобув першу перемогу в сезоні
12 серпня 2023
В урбан-парку на Салтівці відзначили День молоді "Харківʼяни разом"
12 серпня 2023
У Харкові пройшов студентський турнір з міні-футболу, присвячений Дню молоді
07 серпня 2023
"Житлобуд-1" повертається в тур. Відомий оновлений склад
15 серпня 2023
У Харкові пройде турнір з футболу, присвячений Дню міста
04 липня 2023
Легенда харківського футболу проводить благодійний аукціон на підтримку ЗСУ
Інформаційні платформи