Визначився чемпіон Харківської шкільної бадмінтонної ліги сезону 2018/2019

15 квітня 2019 16:06

11 квітня, у Школі вищої спортивної майстерності відбувся міський етап шостого сезону Харківської шкільної бадмінтонної ліги. Володарем кубку стала команда Харківської спеціалізованої школи № 109 – чемпіон Шевченківського району.

Протягом двох місяців 594 учнів із 102 загальноосвітніх навчальних закладів Харкова боролися за право вийти у фінальну стадію Харківської шкільної бадмінтонної ліги. У фінальній частині турніру за кубок боролися 9 команд – чемпіони районів міста. Команди складалися із представників двох вікових категорій: молодшої (1-5 класи) і старшої (6-11 класи). 

Змагання відбувалися у два етапи. На першому етапі команди були розбиті на три групи і грали по колу. На другому етапі переможці групових змагань об’єдналися в групу і боролися за 1-3 місце, команди, що посіли другі місця в групах, розігрували 4-6 місце, а команди, що посіли 3 місця, змагалися за 7-9 місце у загальному заліку. 

Чемпіонське звання завоювала команда Харківської спеціалізованої школи № 109, у складі якої грали Анна Шукалова, Віталій Рева, Анастасія Єрохіна, Раія Альмалалха, Данило Костенко, Гліб Олійник. 

Володарями срібних медалей стала команда Харківської спеціалізованої школи «Ліцей мистецтв № 133» Київського району, до складу ввійшли: Олексій Першин, Дмитро Панасюк, Марія Столяренко, Варвара Фролова, Артем Фролов, Поліна Бугрова та Богдана Вамболь. 

Бронзові медалі завоювала команда Харківської гімназії № 23 Московського району: Корній Власенко, Аліна та Марія Мележик, Данило Гунько, Ігор Овсянніков, Георгій Данільцев та Кирило Пономаренко.

Всі учасники міського етапу отримали ракетки і волани від Департаменту у справах сім`ї, молоді та спорту Харківської міської ради.


Теги:


Інформаційні платформи