Національна збірна України з синхронного плавання повернулася додому з перемогою

29 вересня 2017 11:33

За підсумками семи етапів Світової серії з синхронного плавання харків’янки посіли перші місця в олімпійських категоріях – у змаганнях дуетів та груп, а також у комбі та хайлайті.

Крім того, Анна Волошина посіла друге місце в соло, поступившись лише Оні Карбонел з Іспанії.

Цьому результату сприяв успішний виступ вихованок Олесі Зайцевої, Валерії Меженіної та головного тренера збірної України Світлани Саїдової на останньому етапі в Ташкенті, де, нагадаємо, були завойовані 4 золоті та 1 срібна медаль.

26 вересня збірна України, до складу якої увійшли Анна Волошина, Ксенія Сидоренко, Анастасія Савчук, Єлизавета Яхно, Яна Нарежна, Олександра Кашуба, Аліна Шинкаренко, Валерія Апрелєва, Владислава і Марина Алексєєви, успішно повернулася додому. У харківському аеропорту спортсменок і тренерів зустрічали рідні та друзі, а також почесна делегація на чолі з заступником начальника Управління у справах молоді та спорту ХОДА Сергієм Христоєвим.

Він привітав збірну від Харківської облдержадміністрації, а також передав особисте привітання від керівника області Юлії Світличної заслуженому майстру спорту Анні Волошиній, яка в цей день святкувала свій день народження.

Спортсмени та тренери подякували за теплу зустріч та пообіцяли плідно підготовитися до нового сезону, щоб знову радувати Харківщину та усю України новими перемогами та досягненнями.

«Рік був дуже важкий, але ми маємо дуже хороше завершення сезону. Дівчата - молодці, вони довели, що є найсильнішими в світі, - зазначили тренери збірної Валерія Меженіна та Олеся Зайцева. - Цей рік дуже сильно допоміг нашому юному поколінню зрости. Вони зміцніли фізично і морально, і на цьому старті показали, що вони - сильна команда. Це дуже хороший старт, який протягом року тримав нас у тонусі і не давав розслабитися. Тепер починається нова робота, будемо ставити нові програми». 




Новини в тему

16 липня 2019
Харківські синхроністки здобули перемогу на чемпіонаті світу
26 червня 2019
Юні синхроністки з медалями повернулися з чемпіонату Європи
19 червня 2019
Харківські синхроністки перемогли в Світовій серії
09 травня 2019
Юні синхроністки успішно виступили в Світовій серії
04 березня 2019
Харківські синхроністки Владислава і Марина Алексєєви виграли етап Світової серії у Франції
15 лютого 2019
Харківські синхроністки успішно виступили на чемпіонаті України
19 грудня 2018
Харківські синхроністки впевнено перемогли на домашньому Кубку України
06 серпня 2018
Харківські синхроністки перемогли на чемпіонаті Європи
22 липня 2018
Харківські синхроністки завоювали срібні медалі на юніорському чемпіонаті світу
Інформаційні платформи