На вихідних в Харкові відбудеться Міжнародний фестиваль спортивного бального танцю «Ukr Dance Cup 2019»

17 жовтня 2019 15:32

19 та 20 жовтня 2019 року з 9:00 по 00:00 год. у Харківському Палаці спорту відбудеться саме неординарне танцювальне видовище України! Ми із задоволенням запрошуємо Вас стати глядачами Міжнародного фестивалю спортивного бального танцю Ukr Dance Cup 2019!

Вас чекає унікальне барвисте видовище: перетворення спортивної арени в елітний танцювальний хол, чудова бальна музика, яскраві танцювальні костюми, і звичайно ж, безкомпромісне спортивне змагання танцюристів з усього світу.

Два дня з ранку до вечора будуть проходити конкурси за різними віковими і рівневими категоріям у європейській та латиноамериканській програмі. Сьогодні конкурси з бальних танців - це дійсно неймовірна краса! Над кожним танцюристів працює ціла команда фахівців, від тренерів до візажистів. І якщо Ви не бачили виконавців бальних танців хоча б кілька років, то повірте, Ви будете вражені змінами як якості виконання, так і дивовижною красою кожної танцювальної пари. Повірте, це по-справжньому захоплююче уявлення!

Ви можете приходити на змагання і йти в будь-який зручний для Вас час. Але звичайно ж, сама цікава програма, змагання найсильніших танцювальних дуетів, буде проходити і в суботу, і в неділю з 19.00.

Приходьте! Буде на що подивитися!

Онлайн трансляція буде організована 19.10.2019 року з 18:00 до 00:00 на офіційному каналі в Youtube.




Новини в тему

17 лютого 2015
Харків'янин Головня Дмитро підтвердив кваліфікацію судді міжнародної категорії WDC
20 квітня 2015
У Харкові пройде найбільший в Україні танцювальний марафон
Інформаційні платформи