На харківській фан-зоні до Євро-2016 пройдуть десятки фестивалів і гратиме симфонічний оркестр

10 травня 2016 15:39

Фан-зону до чемпіонату Європи з футболу 2016 року встановлять у Харкові на пл. Свободи.

Як повідомив сьогодні, 10 травня, директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров, фан-зона почне працювати 10 червня - в день старту чемпіонату у Франції. Відкриття турніру транслюватимуть на великому екрані, встановленому на пл. Свободи.

За словами представника оператора фан-зони Олександра Рогачевського, кожен день на пл. Свободи проходитимуть заходи. Крім трансляції футбольних матчів можна буде взяти участь в різних фестивалях і конкурсах, подивитися концерти, відвідати заклади ресторанів, які будуть розташовуватися на фан-зоні.

Зокрема, протягом місяця гостей фан-зони чекає урбан-фест, на якому будуть представлені вуличний спорт, молодіжна мода, кулінарія, музика. Також протягом роботи фан-зони відбудуться фестиваль молодих дизайнерів, День йоги, День молоді, хенд-мейд фестиваль, на якому представлять вироби, створені харківськими умільцями. Крім того, на пл. Свободи зіграють кращі музичні колективи, виступить симфонічний оркестр, пройдуть чемпіонати по кроссфіту і фітнес-бікіні і багато іншого.

За словами генерального партнера заходу Сергія Коваленка, харківська фан-зона 2016 року буде не гіршою, ніж фан-зона Євро-2012.

«Харків'ян чекає багато емоцій. Це будуть виступи наших музичних, танцювальних колективів. Ми зробимо все можливе, щоб зарядити уболівальників, щоб створити гарний настрій всім гостям фан-зони», - підкреслив Сергій Коваленко.

Пл. Свободи буде розділена на три зони. На одній з них транслюватимуться матчі чемпіонату, друга буде розважальною, на третій розташовуватимуться ресторанні заклади Харкова, Києва, Одеси, Дніпропетровська. 

Як зазначив Олексій Чубаров, пл. Свободи в ці дні, як і завжди під час масових заходів, буде посилено охоронятися. На фан-зону не можна буде проносити колючі і ріжучі предмети, склотару, при вході відвідувачів перевірятимуть. Фан-зона буде обгороджена, і проїзд транспорту буде організований по одній стороні пл. Свободи, уздовж готелю «Харків». Працюватиме фан-зона щодня з 12:00 до кінця трансляції матчу чемпіонату.

Зазначимо, що чемпіонат Європи з футболу у 2016 році пройде у Франції. Перший матч відбудеться 10 червня між збірними Франції та Румунії. Збірна України зіграє зі збірною Німеччини 12 червня.




Новини в тему

20 березня 2024
Харківські велосипедисти відзначилися у серії нацзмагань з велокросу
18 березня 2024
Авраменко виграв ЧУ з дзюдо
21 лютого 2024
Монзуль замінила очолила комітет арбітрів УАФ
22 лютого 2024
Харківʼяни – віцечемпіони ЧУ з ММА у командному заліку серед дорослих
12 лютого 2024
Харківʼянки поборються за нагороди ЧЄ з важкої атлетики
04 лютого 2024
Збірна України з синхронного плавання – віцечемпіонки світу з водних видів спорту
22 cічня 2024
Харківські дзюдоїсти – чемпіони національного турніру у Дніпрі
16 cічня 2024
Харківʼяни виступили на ЧЄ з велоспорту на треку серед еліти
16 cічня 2024
ЧС з синхронного плавання. Хто з харківських спортсиенок позмагається за нагороди?
18 грудня 2023
Харківськи дзюдоїсти – переможці командного чемпіонату Дніпра з дзюдо
Інформаційні платформи