"Металіст 1925" вийшов з відпустки і проводить короткий міні-збір

16 грудня 2017 10:04

У п'ятницю 15 грудня "Металіст 1925" вийшов з відпустки і провів своє перше тренування. Стартувавши грудневий збір багато в чому буде носити характер втягує, оскільки до старту весняної частини сезону ще дуже і дуже багато часу. За словами наставника нашої команди Олександра Іванова, до Нового року у його підопічних заплановано сім тренувань, спрямованих на підтримання фізичної форми. Займатися команда буде на полях дитячої академії клубу по понеділках, середах і п'ятницях, а завершить цей міні-збір за три дні до Нового року.

"Старт основного збору ми запланували на 15-е січня. Всю підготовку розбили на п'ять 12-денних циклів, в ході яких і повинні підвести хлопців до старту Чемпіонату в оптимальній формі. Зараз же у них буде можливість просто пограти футбол, як то кажуть, підтягнути "фізику" і в хорошому настрої зустріти майбутні свята ", - після першого тренування сказав коуч" жовто-синіх "Олександр Іванов.

Відзначимо, що сьогодні команда поділилася на чотири групи, які відіграли між собою на двох міні-футбольних майданчиках. В цілому заняття тривало трохи більше години, а участь у ньому взяли в тому числі і асистент головного тренера Сергій Ралюченко, тренер-селекціонер Руслан Дзвонів, а також кілька хлопців, які виявили бажання продемонструвати свої сили і можливості тренерському штабу головної команди. З огляду на те, який характер цей збір носить, заперечень від наставників не виникло.

Крім того повернулися в команду Максим Цвіренко, Максим Єрмоленко та Іван Пец. Їм протягом зимового етапу підготовки належить довести тренерам своє право перебувати в лавах першої команди "жовто-синіх".

У понеділок хлопці зберуться на одному з полів ДФА рівно опівдні.




Новини в тему

25 жовтня 2023
У Харкові пройде благодійний турнір з міні-футболу
25 жовтня 2023
У Харкові визначили найсильніших футболістів серед вихованців ФК і ДЮСШ
21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
20 серпня 2023
Визначено переможців турніру з футболу «Дитячі мрії»
15 серпня 2023
"Житлобуд-1" здобув першу перемогу в сезоні
12 серпня 2023
В урбан-парку на Салтівці відзначили День молоді "Харківʼяни разом"
12 серпня 2023
У Харкові пройшов студентський турнір з міні-футболу, присвячений Дню молоді
07 серпня 2023
"Житлобуд-1" повертається в тур. Відомий оновлений склад
15 серпня 2023
У Харкові пройде турнір з футболу, присвячений Дню міста
04 липня 2023
Легенда харківського футболу проводить благодійний аукціон на підтримку ЗСУ
Інформаційні платформи