Локомотив - Кардинал-Рівне. Анонс

18 березня 2017 10:25

Отже, інтрига з повним складом учасників плей-офф і зі складом чвертьфінальних пар Екстра-ліги Чемпіонату України з футзалу досягла свого апогею. У суботу, 18 березня, відбудуться 4 матчі 18-го туру регулярного чемпіонату, і ми, нарешті, дізнаємося, по-перше, для якої з двох команд - «Кардинала-Рівне» або «ЛТК / ІнБев / НПУ» - сезон повністю завершиться. А, по-друге, і це ох як хочеться вже дізнатися, хто ж на кого вийде в першій фазі другої частини чемпіонату, коли піде гра навиліт.

В одного з учасників матчу, який пройде в Харкові, потенційний діапазон місць набагато ширше. «Локомотив» в своєму однойменному Палаці спорту зіграє з «Кардиналом-Рівне», і в залежності від результату цієї гри, а також в залежності від результатів інших трьох матчів може в «регулярке» фінішувати на будь-якому місці з другого по шосте - ось ця інтрига ! Що ж до рівнян, їм би нічейку зачепити в Харкові, і можна спокійно налаштовуватися на перший чвертьфінальний матч з «хітом». Якщо не вийде, то сподіватися на львівську «Енергію», щоб та не зіграла вдома з «ЛТК / ІнБев / НПУ» гірше, ніж в першому колі на виїзді, тобто, не програла.

Ще свіжі в пам'яті два матчі «Локомотива» і «Кардинала-Рівне» в 1/4 фіналу Кубка України, де команди Євгена Ривкіна і Сергія Піддубного влаштували справжню перестрілку, в якій досягли успіху харків'яни, забивши 10 м'ячів, а пропустивши 9. Напевно, суперники встигли вивчити один одного вздовж і поперек, знаючи точно сильні і слабкі сторони противника. Щось наставники точно візьмуть на замітку з тих ігор, хоча, як відомо, матч на матч не доводиться, і тут не зайвим буде згадати, що в першому колі в Рівному найсильніший визначився завдяки всього одному точному удару Дмитра Сорокіна.

Що ж, любителі футзалу, навантаження на вас відразу після полудня суботи випаде непросте - потрібно буде відстежувати події відразу в чотирьох паралельних матчах. Але зате вам буде трохи простіше, трохи футболістам - ви будете постійно в курсі, як змінюється ситуація в турнірній таблиці, а вони-то по 40 хвилин чистого часу будуть битися, не знаючи, що їх чекає. І тільки з сиреною в останньому з чотирьох матчів, які проходитимуть у Покровському, Львові, Херсоні та Харкові, дізнаються, з ким їм концентруватися в самий найближчий час - нагадаємо, що плей-офф стартує вже зовсім скоро - 25 березня.

18 березня, субота
«Локомотив» (Харків) - «Кардинал-Рівне» (Рівне)
Харків. Палац спорту «Локомотив». 12.30
Відеотрансляція на телеканалі «Xsport» і офіційному сайті МФК «Локомотив» (Харків)




Новини в тему

17 лютого 2024
На Харківщині відбувся дитячий турнір з міні-футболу "Юні та незламні"
17 листопада 2023
У Харкові відбувся студентський турнір з футзалу
16 листопада 2023
У Харкові пройдуть спортивні студентські турніри з футзалу і баскетболу
24 травня 2023
У Харкові нагородили срібних призерів Кубку України U-17 з футзалу
22 травня 2023
МСК "Харків" – срібний призер Кубку України U-17 з футзалу
21 лютого 2023
МСК “Харків” здобув чергову перемогу в ЧУ з футзалу
24 cічня 2023
МСК “Харків” впевнено обіграв футзалістів із Києва
23 листопада 2022
Харківські комунальники виграли Кубок Героїв Харкова з футзалу
14 листопада 2022
МСК “Харків” знову впевнено обіграв “Рятувальник” із Ромнів
26 вересня 2022
МСК “Харків” впевнено обіграв футзалістів із Ромнів
Інформаційні платформи