«Харківводоканал» став переможцем першого етапу в «Битві корпорацій»

05 жовтня 2015 11:32

Змагання з міні-гольфу і гольфу в рамках спортивного корпоративного турніру «Битва корпорацій» пройшли 4 жовтня в Харкові.

У турнірі взяли участь близько 20 компаній, серед яких - регіональні представництва великих торгових і банківських установ, компанії зі сфери обслуговування та IT-сфери, комунальні підприємства тощо.

За підсумками змагань, перше місце посіла команда КП «Харківводоканал», друге - Адміністрації Ленінського району, третє - Центру доктора Бубновського в Харкові.

Як повідомив директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров, перші змагання показали, що такий формат спілкування між представниками різних компаній виявився цілком вдалим.

«Ми намагаємося залучити до занять спортом не тільки людей, які працюють в окремих фірмах, а й цілі фірми. Для цього і була організована спартакіада серед компаній і корпорацій. Дуже раді, що вже в першому етапі взяли участь так багато команд. Сподіваємося, що надалі їх стане ще більше, адже це можливість не тільки бути діловими партнерами чи конкурентами, але й відмінна можливість в невимушеній обстановці пограти, посидіти, поговорити. Таке корпоративне спілкування є альтернативою проведенню часу в кафе або ресторані. Крім того, це можливість вести здоровий спосіб життя і брати участь у спортивному житті Харкова», - зазначив Олексій Чубаров.

Нагадаємо, що спортивний корпоративний турнір «Битва корпорацій» став кращим міським спортивним іміджевим проектом 2015 року. Змагання пройдуть з 11 видів спорту, серед яких - волейбол, бадмінтон, стрільба з лука, настільний теніс, пляжний волейбол та ін. У турнірах беруть участь тільки співробітники компаній. У кожному етапі турніру обов'язкова участь мінімум однієї дівчини. Переможці змагань визначаються в кожному окремому етапі і в загальному заліку «Битви корпорацій» за підсумками року.




Новини в тему

12 березня 2024
Литовченко виграла міжнародний турнір з пара настільного тенісу
02 березня 2024
У Харкові нагородили переможців та призерів товариського турніру з боксу, який відбувся у Польщі
25 лютого 2024
Харківські боксери здобули перемогу на товариському турнірі у Познані
20 лютого 2024
Харківські спортсмени виграли Кубок України з тхеквондо ВТФ
19 лютого 2024
Зіменко виграв міжнародний турнір з боксу у Румунії
22 лютого 2024
Збірна Харкова готується до товариського турніру з боксу у Познані
17 лютого 2024
На Харківщині відбувся дитячий турнір з міні-футболу "Юні та незламні"
13 лютого 2024
Вихованки ХБСК виграли престижний турнір з бадмінтону в Угорщині
29 cічня 2024
Харківʼяни – віцечемпіони міжнародного турніру ж бадмінтону в Ісландії
21 грудня 2023
У Харкові відбувся чемпіонат міста з військово-спортивних багатоборств
Інформаційні платформи