Харківський «Олімп» всуху розгромив «Дніпро»

08 червня 2017 12:25


У матчі четвертого туру чемпіонату України в Східній групі харківський «Олімп» на основному полі стадіону ХТЗ розгромив команду «Дніпро» з однойменного міста - 109:0 (52:0).

Гра була призначена на 13.00, але гості на неї запізнилися. «Олімп» і бригада суддів на чолі з харків'янином Ігорем Подсітковим були заздалегідь попереджені про те, що дніпряни не встигають до призначеного часу і терпляче чекали їх. Лише о 13.55 гості вийшли на розминку, а стартовий свисток пролунав о 14.20.

Вийшовши на поле без семи провідних гравців, в тому числі і без кращого бомбардира чемпіонату Олега Косарєва господарі поля контролювали хід зустрічі всі 80 хвилин. Виконавши початковий удар, харків'яни пішли в атаку і завершили її спробою Сергія Черняченко вже на 30-й секунді. До перерви рахунок перевалив за півсотні, а в підсумку «Олімп» в третій раз в нинішньому чемпіонаті перевершив сотенний кордон. За відсутності Косарєва роль б'є по воротах гравця виконував Олександр Любий. Він і став найрезультативнішим у матчі, зробивши одну спробу і точно виконавши 12 реалізацій і набравши 29 ігрових очок. Підтримали свого лідера і партнери: Сергій Черняченко і Олександр Маршуба брали «місто» «Дніпра» по три рази, а Сергій Куценко і Дмитро Матвійчук - по два. Ще по одній спробі зробили Максим Кравченко, Іван Сєріков, Дмитро Кучин, В'ячеслав Мізяка, Олександр Мішин і Костянтин Гурилев.

- Сьогодні ми грали експериментальним складом. Були відсутні четверо гравців, викликані в збірну України з регбі-7, і троє не вийшли на поле через травми. Проте, зіграли легко, позитивно, було нормальне опір. Ми більше дали пограти молоді, і ніхто грубих помилок не зробив. Зараз в тренувальному процесі нам допомагає Вадим Колишкін, і це позитивно позначається на підготовці молодих регбістів, - сказав після закінчення зустрічі головний тренер «Олімпу» Валерій Кочанов.

Набравши в чотирьох матчах 20 очок з 20 можливих при феноменальною різниці ігрових очок 460-6, «Олімп» закінчив перше коло беззаперечним лідером Східної групи. Наступний, п'ятий тур харків'яни пропускають, а 25 червня в матчі шостого туру зіграють в Кривому Розі з місцевим «Гірником - ПАТ КЗРК».


Теги: Олімп,


Новини в тему

26 березня 2021
Онлайн трансляція матчу "Житлобуд"-2 - "Житлобуд"-1
26 лютого 2021
Харківські футболістки дізналися суперниць в наступному колі Кубка України
02 лютого 2021
Харківські юніорки успішно виступили на турнірі з дзюдо "Only girls"
25 cічня 2021
В Харкові відбудеться Кубок пам'яті Анатолія Харченка
22 cічня 2021
Харківський борець став чемпіоном України
22 cічня 2021
В Харкові пройде всеукраїнський юніорський турнір з бадмінтону
21 cічня 2021
У Харкові проходить чемпіонат України з вільної боротьби
11 cічня 2021
Юні харків'яни перемогли в домашньому Різдвяному турнірі з хокею
30 грудня 2020
Харківські бадбінтоністи завоювали 7 медалей на домашньому турнірі
Інформаційні платформи