Харківський «Олімп» продовжує підготовку до сезону

21 березня 2017 12:34

Харківський регбійний клуб «Олімп», проводячи свій навчально-тренувальний збір в Ізраїлі, взяв участь в турнірі, де суперниками підопічних Вадима Колишкіна були два склади збірної Ізраїлю з регбі-7.

- Зараз підготовка в Україні ускладнена в зв'язку з погодними умовами і відсутністю полів. Тому поїздка в Ізраїль дозволила здійснити повноцінну підготовку до майбутнього чемпіонату і провести відмінний турнір проти двох складів збірної Ізраїлю, - підкреслив тренер «Олімпу» Вадим Колишкін.

Семиразовий чемпіон України з регбі-7 з перших хвилин нав'язав боротьбу супернику і контролював події на полі впродовж усього матчу. У другій зустрічі харків'яни без особливих проблем здолали суперника з рахунком 21:12 і посіли перше місце в турнірі.

- Не дивлячись на те, що матчі не були офіційними, на поле хлопці віддавалися на повну. Боротьба велася на кожній ділянці поля, що дозволило нашим регбістам отримати необхідну ігрову практику. З урахуванням того, що основний кістяк збірної України з регбі-7 складається з гравців нашої команди, поїздка на цей навчальний збір була дуже важлива для нас. Ми вдячні нашому президенту Олександру Ярославському, який робить все для того, щоб ми могли працювати в хороших умовах і досягати ще більших спортивних результатів, - прокоментував головний тренер клубу Валерій Кочанов.

Слід зазначити, що вже в понеділок «Олімп» повернувся до Харкова, де продовжить підготовку до наближається старту чемпіонату України, який намічений на середину квітня.




Новини в тему

05 вересня 2023
Ігор Терехов нагородив харківських регбістів - переможців всеукраїнських змагань
21 серпня 2023
Харківські регбісти вчергове виграли Кубок України
12 червня 2023
Харківські регбісти виграли черговий тур ЧУ
15 травня 2023
У Харкові створили нову регбійну команду
27 вересня 2021
"Олімп" достроково став чемпіоном України
14 липня 2021
У міськраді нагородили 12-кратних чемпіонів України з регбі-7
05 липня 2021
Харківські "небожителі" знову стали чемпіонами України
30 червня 2021
Харківські регбісти здобули легку перемогу в Одесі
07 червня 2021
За крок до чемпіонства. Харківські регбісти виграли передостанній тур Суперліги
13 травня 2021
Харківські регбісти виграли перший тур ЧУ
Інформаційні платформи