Харківський «Легіон ХІІІ-ШВСМ» - дев’ятикратний чемпіон України

25 жовтня 2017 09:31

22 жовтня в Харкові на стадіоні «Динамо» відбувся фінальний матч чемпіонату України з регбіліг, в якому «Легіон ХІІІ-ШВСМ» з рахунком 82:0 переміг львівський «Сокіл».

«Цей сезон у чемпіонаті України для харківського клубу вийшов більш ніж вдалим. Команда не тільки стала володарем золотих медалей, але й в усіх матчах не пропустила жодної спроби від суперників», - зазначають в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА. 

Фінальний матч проти «Соколу» повністю пройшов під контролем гравців «Легіону», які завершили його розгромним рахунком 82:0. Кращим гравцем фіналу в складі харківського клубу був визнаний Михайло Троян.

По закінченні матчу начальник Управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Віталій Кириленко та радник голови ХОДА Катерина Садурська нагородили команди та кращих гравців, а також передали спортсменам вітання від очільника області Юлії Світличної.

«Сьогодні харківська команда показала свій клас та майстерність, завоювавши золоті медалі чемпіонату України. При цьому продовж усього сезону з гри суперниками не було реалізовано жодної спроби, і це є своєрідним рекордом чемпіонатів України. Вітаємо команду і бажаємо подальших успіхів», - зазначив Віталій Кириленко.

Попереду у «Легіону» ще фінальний матч національного Кубка, який, на думку головного тренера харківського клубу Геннадія Веприка, також буде на їх користь.

«Інтрига сьогодні була лише в тому, чи пропустить наша команда в цьому сезоні хоч одну спробу, чи ні. Були моменти, коли львівська команда могла занести, але наші хлопці – молодці, вистояли та витримали, - зазначив тренер. -  Сезон, я вважаю, вдався. Наступного тижня ми ще зіграємо Кубок України і, я думаю, що теж виграємо його. Ми, як базова команда збірної України, повинні постійно прогресувати, йти вперед. Тим більш, що в 2019 році ми плануємо участь у Кубку світу, тому «Легіону» все одно потрібно бути на крок попереду і на голову вище». 




Новини в тему

26 жовтня 2020
Харків'яни — чемпіони України з регбіліг
24 вересня 2020
Харківські регбісти стали чемпіонами України з регбі-13 та регбі-7
25 серпня 2020
Відкрито набір до Академії регбі Харківської області
21 серпня 2020
Стань частиною команди регбіліг клубу “Legion XІІІ”
22 серпня 2018
У Харкові збірна України зіграє проти Греції
09 жовтня 2017
У Харкові відбудеться фінал Чемпіонату України з регбіліг
09 червня 2017
Регбісти з Англії візьмуть участь у харківському турнірі
24 травня 2017
У Харкові відбудеться VII міжнародний турнір пам'яті Артура Ваграмовіча Мартиросяна з регбіліг
27 березня 2017
"Легіон ХIII" відправився в похід за дев'ятим титулом Чемпіона України
Інформаційні платформи