Харківські сумоїсти перемогли на домашньому Кубку України

09 листопада 2017 11:32

Участь у змаганнях взяли 260 спортсменів з 14 областей, на рахунку збірної Харківщини було 5 золотих, 7 срібних та 8 бронзових медалей.

Три золоті нагороди завоювала жіноча половина харківської команди. У вазі понад 95кг харківські спортсменки посіли усі призові місця. Галина Тарасова стала переможницею Кубку, Марія Дрбоян здобула срібну медаль, а Таїсія Редченко стала бронзовою призеркою.

Увесь п’єдестал пошани був за харківськими спортсменками і в абсолютній ваговій категорії. Марія Дрбоян виборола «золото», Галина Тарасова здобула «срібло», а Таїсія Редченко записала на свій рахунок ще одну «бронзу».

Крім того, Марія Дрбоян, Галина Тарасова та Таїсія Редченко перемогли і в командних змаганнях.

Також у змаганнях серед жінок срібною призеркою у вазі до 95кг стала харків’янка Дарина Коритіна.

Чоловіча команда Харківської області, до складу якої увійшли Богдан Ананченко, Дмитро Перепелиця та Костянтин Поважний, у командних змаганнях посіли третє місце.

В особистих змаганнях переможцями Кубку України стали Сергій Гайдар (вагова категорія - до 70кг) та Дмитро Перепелиця (вагова категорія - до 100кг).

Срібні медалі здобули Руслан Русанов (вагова категорія - до 92кг), Богдан Ананченко (вагова категорія - до 100кг), Артур Таран (вагова категорія - до 115кг) та Сергій Соколовський (вагова категорія - понад 115кг).

Бронзовими призерами стали: Руслан Алахфердієв (вагова категорія - до 115кг), Максим Олешко та Костянтин Поважний (вагова категорія - понад 115кг). В абсолютній ваговій категорії бронзові медалі здобули Сергій Соколовський та Костянтин Поважний.

У загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла перше місце. Друге було за сумоїстами з Миколаївської області, а замкнула трійку найкращих збірна Сумської області. 


Теги: сумо,


Новини в тему

22 березня 2019
Харківські сумоїсти завоювали медалі Кубка Європи
15 cічня 2019
Харківські сумоїсти переможно виступили на Кубку Європи
27 грудня 2018
Харківські сумоїсти перемогли на міжнародному турнірі
23 листопада 2018
Сумоїсти Харкова успішно виступили на Кубку України
14 вересня 2018
Харківські сумоторі перемогли на Adrenalin Open
19 травня 2018
Сергій Соколовський з медалями повернувся з Америки
12 квітня 2018
Харківські сумоїсти успішно виступили в Чемпіонаті України
30 березня 2018
Сергій Соколовський переміг на Кубку Європи з боротьби сумо серед дорослих
22 грудня 2017
Харківські сумоїсти вибороли 34 золоті медалі всеукраїнського турніру
Інформаційні платформи