Харківські спортсмени завоювали медалі з бадмінтону

09 листопада 2018 12:35

Всеукраїнські змагання з бадмінтону пам'яті Олександра Макарова відбулися в Дніпрі.

Участь в турнірі взяли 132 спортсмена з України і Молдови. Медалі були розіграні в двох вікових групах: 2001 і 2004 рік народження. За підсумками турніру на рахунку харків'ян - сім золотих, шість срібних і чотири бронзові медалі.

У старшій віковій групі в жіночій одиночній категорії харківські бадмінтоністки розділили між собою всі медалі. Перемогу святкувала Поліна Бугрова, Марія Столяренко завоювала срібну медаль, а Софія Демиденко - бронзову.

У жіночій парній категорії золоту медаль отримали Марія Столяренко та Варвара Фролова. Ще один харківський дует - Яна Собко і Варвара Тішенінова - посіли третє місце.

У змішаній парній категорії перемогу здобули Марія Столяренко та Олег Амосов з Дніпра, цей дует переграв у фіналі Поліну Бугрову і одесита Миколи Козубенко.

У молодшій віковій групі в жіночій одиночній категорії весь п'єдестал був за харків'янками. Золоту медаль завоювала Євгенія Кантемир, срібну - Софія Лаврова, а Варвара Фролова стала бронзовим призером.

У змаганнях серед юнаків в молодшій групі Євген Столовий завоював золоту медаль в одиночній категорії, срібну - в парній з іншим харків'янином Олексієм Титовим, а також отримав «золото» в змішаній категорії разом зі спортсменкою з Дніпра Ольгою Тихорський.

Крім того, в змішаній парній категорії Варвара Фролова і Микита Єременко з Дніпра зайняли друге місце, а Євгенія Кантемир з Єгором Леонтьєвим з Дніпра - третє.




Новини в тему

23 серпня 2019
Юні бадмінтоністи на «Кубку Визволення» вибороли 29 нагород
06 квітня 2019
Юні бадмінтоністи з перемогою повернулися з Латвії
19 березня 2019
Харківські бадмінтоністи з медалями повернулися з Ізраїлю
07 березня 2019
Владислава Лісна здобула медаль Кубка Європи
23 cічня 2019
Харківські бадмінтоністки успішно виступили на турнірі в Польщі
15 cічня 2019
Марина Ільїнська та Єлизавета Жарка стали призерами етапу Кубка Європи
21 листопада 2018
Харківські бадмінтоністи – переможці Кубку України
22 березня 2018
Дмитро Завадський – бронзовий призер етапу Кубку Європи
Інформаційні платформи