Харківські легкоатлети вибороли «золото» чемпіонатів України

07 лютого 2020 13:02
Суми приймали командний чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні та командний чемпіонат з легкоатлетичного багатоборства.
 
Збірна Харківської області посіла друге місце в командному заліку, поступившись команді Києва, а також перше - у командному заліку багатоборства.
 
Особистими зусиллями харківські легкоатлети завоювали на чемпіонаті 2 золоті, 3 срібні та 2 бронзові нагороди.
 
Дві перемоги харків’яни здобули в секторі стрибків у довжину. Ярослав Ісаченков посів перше місце серед чоловіків з результатом 7.74 м, а Оксана Мартинова перемогла з результатом 6.45м у змаганнях серед жінок.
 
Срібними призерами стали: Дмитро Бікулов - біг на 800м, Лілія Клінцова – стрибки у висоту та Ганна Хопяк – штовхання ядра.
 
Бронзові медалі вибороли Аліна Калістратова – біг на 200м та Артем Левченко – штовхання ядра.
 
На юніорському чемпіонаті України в приміщенні, який Суми також приймали 3 та 4 лютого, харківські легкоатлети завоювали 2 золоті, 5 срібних та 1 бронзову нагороди.
 
Чемпіонками України стали: Тетяна Гомора – стрибки з жердиною та Анастасія Матузна – п’ятиборство, яка тиждень тому встановила новий юнацький рекорд України в п’ятиборств.
 
Срібні нагороди завоювали: Єва Подгородецька – біг на 60м, Карина Файнберг, Аліна Чуйко, Євгенія Близнецова та Яніна Юрченко - естафетний біг 4х200м, Катерина Токар – біг на 60м з бар’єрами, Любов Север'янова – біг на 2000м з перешкодами, Софія Ромасюк - штовхання ядра.
 
Бронзову нагороду Харківщині приніс Владислав Кукса, який посів третє місце в штовханні ядра.
 
У командному заліку збірна Харківської області посіла друге місце. Перше було за збірною Донецької області, а третє посіли кияни.
 
За матеріалами ХОДА



Новини в тему

21 лютого 2020
Микита Нестеренко став чемпіоном України в метанні диска
17 лютого 2020
Ярослав Ісаченков здобув «срібло» на змаганнях у Туреччині
31 cічня 2020
Анастасія Матузна встановила юнацький рекорд України
09 травня 2018
Харків'янка виграла напівмарафон в Німеччині
05 квітня 2017
Харків'яни - успішно виступили на командному чемпіонаті України з кросу
Інформаційні платформи