Харківські боксери - призери юніорського чемпіонату України

03 серпня 2017 13:19

У Чернівцях пройшли поєдинки головного внутрішнього старту року для боксерів у віковій групі «Юніори», а саме - Чемпіонату України з боксу. За результатами змагань визначилися найсильніші боксери країни, які незабаром будуть представляти Україну на провідних світових боксерських змагань. Всього в чемпіонаті взяли участь 262 боксера з 19 областей України та міста Києва. У підсумковому медальному заліку абсолютну першість отримали боксери Київської області, на другому і третьому місцях опинилися команди Черкаської та Вінницької областей відповідно.

Харківська команда в командному заліку посіла сьоме місце з однією золотою і однією срібною медалями, які завоювали представники Харківського «Динамо». У ваговій категорії до 48 кг чемпіоном України став Павло Коваленко (вихованець ХОВУФКС), який на шляху до золотої медалі здолав Любомского Євгенія з Вінницької області, донеччанина Карнаушенко Богдана, Волочілова Кирила з Херсонської області і в фіналі Гермаковський Валентина з Чернівецької області.

Трохи не вистачило до «золота» Васютін Роману (вихованець ДЮСШ м Балаклія), який у ваговій категорії до 80 кг здолав Салабай Дениса з Хмельницького, киян Дениса Сіденко та Євгена Воронцова, але в фіналі поступився Руслану Шаповалову з Київської області.

За результатами змагань визначилися найсильніші боксери нашої держави, які незабаром будуть представляти нашу країну на провідних світових боксерських змагань.




Новини в тему

27 березня 2024
Ражба – бронзовий призер міжнародного турніру з боксу у Литві
02 березня 2024
У Харкові нагородили переможців та призерів товариського турніру з боксу, який відбувся у Польщі
25 лютого 2024
Харківські боксери здобули перемогу на товариському турнірі у Познані
19 лютого 2024
Зіменко виграв міжнародний турнір з боксу у Румунії
22 лютого 2024
Збірна Харкова готується до товариського турніру з боксу у Познані
13 лютого 2024
Толмачов виграв Кубок Странджа 2024
23 cічня 2024
Харківські боксери здобули нагороди престижного міжнародного турніру
13 грудня 2023
Румянцева виграла всеукраїнський турнір з боксу
04 грудня 2023
Савенко виграв всеукраїнський турнір з боксу
27 листопада 2023
Захарєєв – найкращий боксер країни за підсумками ЧУ
Інформаційні платформи