Харківська команда «Лідер» перша на 1-му та 2-му етапах змагань «Трофей Ротакс Макс (РМ) Моджо Челенж Україна»

28 травня 2015 16:48

У Полтаві на спортивному комплексі «Лтава» пройшли змагання з автомобільного спорту - картинг, 1 і 2 етапи змагань «Трофей Ротакс Макс (РМ) Моджо Челенж України». Це дуже цікавий формат змагань, який включає в себе 5 етапів у різних класах картів: «РМ-мікро» вік пілотів з 6 до 10 років; «РМ-міні» вік пілотів з 9 до 13 років; «РМ-юніор» вік пілотів с13до 17 років і «РМ синьйор; ДД-2» вік пілотів від 17 років. Пілоти стали переможцами спортивного сезону 2015, в своєму класі машин, отримали право прийнятий участь у Міжнародних змаганнях «Ротакс Макс Моджо Челенж».

Взяти участь у 1-му і 2-му етапах змагань «Трофей Ротакс Макс», приїхали спортсмени з усієї України, в кількості понад 60 спортсменів. Харків і харківську область традиційно представляли гонщики картинг-клубу «Лідер» ХОТШ ТСОУ. Команда «Лідер» протягом багатьох років входить до п'ятірки найсильніших команд країни і два роки поспіль є переможцями Кубка України спортивних сезонів 2013-2014 роки.

«Лідер» успішно стартував у новому спортивному сезоні 2015 року, завоювавши: у першому етапі Чемпіонату України, 3 і 4 місце в самому швидкісному класі машин «KZ-2» і 4 місце в класі машин «Безкоробка-Юніор». В змаганнях «Трофей України - Східний регіон» спортсмени «Лідер» зайняли перше командне місце і подіум у всіх класах машин. Змагання проходили в складних погодних умовах, що не припиняючись лив дощ, спортсменам доводилося докладати чимало зусиль, щоб благополучно дістатися до фінішу. У класі машин «Коробка 125» впевнену перемогу здобув представник «Лідера» - Телюк Ілля посівши перше місце подіуму. Його брат Телюк Олексій виступив у класі машин «Піонер-Н» і посів 3 місце. У класі машин «Піонер - Н міні» свою першу гонку провів Воронець Іван  зайнявши 6 місце. Чемпіоном у класі машин «Безкоробка-юніор» став гонщик «Лідера» Дмитрієв Ярослав, посівши перше місце. У класі машин «Безкоробка» перемогу здобув його одноклубник рядно Олександр. Нагадаємо, що за сумою набраних очок команда «Лідер» завоювала перше командне місце.

Старт у форматі змагань «Трофей Ротакс Моджо Макс Челенж України» увінчався черговою перемогою «Лідера». За сумою 2-х Етапів гонщики «Лідера» зайняли: 1 місце в класі «РМ-Сеньєр» Ткаченко Олександр, який фінішував першим у кожному заїзду; 3 місце в класі «РМ-юніор» - Дерюга Олександр.

Зараз гонщики «Лідера» готуються до другого етапу Чемпіонату України в міжнародних класах машин, який пройде в Києві на спорткомплексі «Чайка».

 




Новини в тему

29 вересня 2023
Олександр Дерюга - переможець Кубку України з картингу
31 cічня 2023
Путятін виграв “золото” міжнародних змагань з картингу в Італії
20 вересня 2021
Staleks - переможці першого етапу "Битви корпорацій"
14 вересня 2021
"Битва корпорацій" стартує 19 вересня
02 вересня 2021
Харківським "Лідерам" знову немає рівних в Україні
13 серпня 2021
Харківські гонщики - чемпіони України в міжнародному класі KZ-2
23 листопада 2020
Харківський гонщик везе додому кубок з Італії
28 жовтня 2020
Харківські гонщики зайняли призові місця на міжнародних змаганнях
22 жовтня 2020
Пілоти команди «Лідер» зайняли всі призові місця на «Кубку єдності»
16 жовтня 2020
У Харкові відбувся командний марафон на честь Дня гонщика
Інформаційні платформи