Харків’янки перемогли на чемпіонаті України з боксу

16 лютого 2017 12:19

Змагання серед жінок, молоді та юніорок відбулись у місті Ковель Волинської області.

Успішно виступили харків’янки в змаганнях серед жінок, здобувши два чемпіонські титули. Чемпіонкою України в ваговій категорії до 60кг стала Юлія Циплакова. Вона достроково у першому раунді перемогла суперниць з Черкаської та Сумської області, у півфіналі з рахунком 3:0 здолала одеситку Олену Медведенко, а у фіналі 5:0 перемогла Ганну Охрей з Донецької області.

«Золото» чемпіонату також здобула харків’янка Тетяна Риженкова. Вона достроково у третьому раунді здолала суперницю з Рівненської області, потім 3:0 перемогла спортсменку з Києва, а у фіналі з рахунком 5:0 - ще одну представницю київської школи боксу Тетяну Петрович.

Також на чемпіонаті серед жінок срібною призеркою стала харків’янка Дарина Сергєєва. У ваговій категорії до 48кг на шляху до фіналу вона перемогла суперниць з Дніпропетровської та Херсонської областей, а також у півфіналі з рахунком 2:1 - харків’янку Олену Гур’єву, яка, відповідно, посіла третє місце. У фіналі Дарина  поступилася у фіналі 0:5 суперниці з Чернігівської області Юлії Дем’яненко.

Ще одну бронзову медаль у цій ваговій категорії завоювала харків’янка Тетяна Василевська, а Валерія Манчак здобула «бронзу» в змаганнях серед жінок у ваговій категорії до 54кг.

У змаганнях серед молоді чемпіонкою України в ваговій категорії до 57кг стала харків’янка Марія Чередніченко. Вона достроково перемогла суперниць з Винницької та Чернігівської областей, а у фіналі 5:0 здолала представницю Львівської області Христину Потапчук.

На рахунку харківських юніорок було «срібло» Данієли Бурлаку в ваговій категорії до 52кг та «бронза» Олени Іванісової у ваговій категорії до 50кг.

Цей чемпіонат став одним з етапів формування та підготовки збірних України до міжнародних стартів, в тому числі Кубку Європи, та чемпіонатів Європи та світу.




Новини в тему

27 березня 2024
Ражба – бронзовий призер міжнародного турніру з боксу у Литві
02 березня 2024
У Харкові нагородили переможців та призерів товариського турніру з боксу, який відбувся у Польщі
25 лютого 2024
Харківські боксери здобули перемогу на товариському турнірі у Познані
19 лютого 2024
Зіменко виграв міжнародний турнір з боксу у Румунії
22 лютого 2024
Збірна Харкова готується до товариського турніру з боксу у Познані
13 лютого 2024
Толмачов виграв Кубок Странджа 2024
23 cічня 2024
Харківські боксери здобули нагороди престижного міжнародного турніру
13 грудня 2023
Румянцева виграла всеукраїнський турнір з боксу
04 грудня 2023
Савенко виграв всеукраїнський турнір з боксу
27 листопада 2023
Захарєєв – найкращий боксер країни за підсумками ЧУ
Інформаційні платформи