Харків’янки перемогли на чемпіонаті України з боксу

22 вересня 2016 11:03

В Ковелі (Волинська область) відбувся чемпіонат України з боксу серед жінок, на якому спортсменки Харківщини здобули п’ять нагород, в тому числі - три золоті.

Участь в змаганнях взяли 50 спортсменок з 12 областей України.

Харків’янки успішно виступили в ваговій категорії до 48кг, де здобули повний комплект нагород. Чемпіонкою України стала Світлана Василевська. У фіналі вона з рахунком 3:0 перемогла Дарину Сергєєву. Третє місце було за Оленою Гур’євою, яка у півфіналі поступилася 0:3 Дарині Сергєєвій.

Юлія Циплакова стала чемпіонкою країни в ваговій категорії до 60кг. В чвертьфіналі Юлія технічним нокаутом в першому раунді перемогла суперницю з Черкаської області, потім здобула перемогу 3:0 над спортсменкою з Одеської області, а у фіналі з рахунком 2:1 здолала Ганну Охрей з Донецької області.

Ще одну золоту медаль завоювала Тетяна Риженкова. В ваговій категорії до 69кг харків’янка в півфіналі перемогла 3:0 суперницю з Києва, а у фінальному поєдинку з таким же рахунком здолала іншу киянку Ліну Каріченську.

Крім того, збірна команда Харківської області перемогла в медальному заліку. Друге місце була за киянками, а третє місце посіли спортсменки з Івано-Франківської області.




Інформаційні платформи