Геннадій Кернес зустрівся з юними переможцями чемпіонату України з воркауту

12 жовтня 2017 11:22

Зустріч Харківського міського голови Геннадія Кернеса з переможцями чемпіонату України з воркауту пройшла 11 жовтня, в Харківській міській раді.

Як розповів радник міського голови з питань спорту на громадських засадах, лідер руху воркаут у Харкові Іван Криленко, в чемпіонаті, який проходив у серпні, кращими зі 150 учасників стали 14-16-річні харків'яни - вихованці клубу «Barstylers».

«Харків є центром розвитку воркауту не тільки в Україні, але і в Європі. Цей вид спорту розвивався у нас з нуля, але за підтримки міської влади та безпосередньо Геннадія Адольфовича вийшов на лідируючі позиції. Зараз у місті встановлено близько 500 майданчиків для воркаута, і там постійно займається молодь. Також у Харкові відкриті два спеціалізованих зали, і планується відкрити ще два - на Залютіно і на Салтівці. Наші вихованці - це чемпіони України та призери чемпіонату Європи, і це заслуга як нашої команди, так і міста, тому що нам дуже допомагають розвивати цей вид спорту», - зазначив Іван Криленко.

Юні спортсмени подякували Геннадію Кернесу за підтримку, обмінялися з ним сувенірами і зробили фото на пам'ять. У свою чергу міський голова побажав їм подальших перемог.

«Не зупиняйтеся на досягнутому! Бажання стати кращими має бути для вас постійно, бо деякі люди досягають чогось, а потім розслабляються і втрачають свої позиції. Тож успіхів вам і перемог!» - сказав Геннадій Кернес юним спортсменам.


Теги: воркаут,


Новини в тему

27 червня 2019
Визначилися чемпіони України з воркауту
21 червня 2018
На вихідних у Харкові пройде чемпіонат з воркауту
19 квітня 2018
Харківські воркаутери проводять майстер-класи в школах
14 лютого 2018
У Харкові визначили найсильнішого атлета України
07 жовтня 2017
В юридичному університеті відкрили майданчик для воркаута
06 жовтня 2017
Центр для занять воркаутом в Індустріальному районі продовжує набір дітей
Інформаційні платформи