Геннадій Кернес відкрив перший стадіон у дитячому садку

27 жовтня 2016 15:25

Міський голова Геннадій Кернес відкрив у дитячому садку №323 перший в Україні спортивно-ігровий комплекс, призначений для розвитку дітей дошкільного віку.

У комплекс входить комбіноване поле зі штучним покриттям для занять футболом, баскетболом, волейболом, бадмінтоном, а також ігрові форми, зокрема, лабіринт, щит для метання, тунель, драбинка, спортивна стінка, яма для стрибків. Стадіон огороджений, навколо нього побудували бігову доріжку. Крім того, для дітей встановили два електронних світлофори і нанесли «зебру», щоб навчати їх правилам дорожнього руху.

Харківський міський голова Геннадій Кернес оглянув ігрові та спортивні зони, поспілкувався з батьками.

Завідуюча дитячим садком №323 Яна Циганенко зазначила, що над тим, яким повинен бути кожен елемент комплексу, працювали педагоги, фахівці.

«Такого в Україні ще немає. У Харкові нові стадіони відкривали в школах, ми ж стали першим дитячим садком з таким комплексом. Батьки задоволені, що це безпечний майданчик з огорожею. З дітьми тут займається інструктор з фізкультури. Уже навесні, коли потеплішає, будемо тут проводити більше часу і влаштовувати командні ігри», - сказала Яна Циганенко.

Як зазначив Геннадій Кернес, в планах міста - обладнати таким комплексом кожен дитячий садок. «Батькам сподобався, кажуть, що у дітей з'явилося більше бажання ходити в дитячий сад. Будемо дивитися, де зможемо створити такий комплекс, з огляду на те, що зараз йде реконструкція шкільних стадіонів», - зазначив міський голова.

Зазначимо, цього року новий ігровий комплекс відкрили в дитячому садку №323. Також там є басейн. У дитсадку 12 груп, з них - десять груп загального розвитку та дві логопедичні групи для дітей з порушеннями мови. Всього в дитячому садку виховується 334 дитини.




Новини в тему

17 грудня 2020
Пішов з життя Геннадій Кернес
15 жовтня 2020
У дитячій спортшколі на Салтівці відкрили новий стадіон
21 серпня 2020
Цього року в Харкові відкриють 25 нових шкільних стадіонів
21 серпня 2020
Геннадій Кернес прокоментував спортивний рекорд у Харкові
06 серпня 2020
До Дня знань у Харкові відкриють 13 нових шкільних стадіонів
09 липня 2020
У Харкові побудували перший відкритий боксерський ринг для дітей
16 червня 2020
Визначено попередню дату FIT DAY Kharkiv – 2020
12 червня 2020
Харків’ян запрошують на онлайн-фестиваль бойових мистецтв
10 червня 2020
У місті реконструюють ще 13 шкільних стадіонів
08 квітня 2020
Стадіон «Металіст» переоблаштують під госпіталь для хворих на коронавірус
Інформаційні платформи