"Геліос" зіграв внічию з "Олімпіком"

29 червня 2017 11:33

У першому контрольному спарингу літнього міжсезоння 2017 року »сонячні" розійшлися миром з четвертою командою УПЛ за підсумками сезону 2016/17 рр.

ТМ. "Геліос" - "Олімпік" - 0:0

Початок матчу, який відбувся на футбольній базі в селищі Високий, залишилося за підопічними Сергія Сізіхіна. Вже на третій хвилині виводити "Геліос" вперед міг гравець, що знаходиться в колективі на перегляді. Але удар у його виконанні з лінії площі воріт припав над поперечиною. Трохи пізніше голкіпер "Олімпіка" Ярослав Котляров по-справжньому виручив своїх партнерів після відмінних ударів у виконанні Антона Кичи і Сергія Кравченка.

У першій третині матчу гравці "Олімпіка" реальними погрозами не відповідали. Лише під завісу першого тайму вони пару раз добре розгойдали обстановку у володіннях Дениса Сидоренка, але успіху не добилися.

У перерві тренерські штаби обох команд зробили масштабну рокіровку підопічних, помінявши склад майже повністю. Наприклад, місце у воротах "сонячних" зайняв 19-річний Максим Єрохін. І вже 12-й хвилині другого тайму він отримав серйозну травму. В ігровій ситуації в площі своїх воріт він виявився першим на м'ячі, постелився на газон і забрав його. Але тут же в нього на швидкості ногами врізався нападник "Олімпіка" Сергій Гринь. Голкіпер "Геліоса" після цього самостійно на ноги так і не піднявся. За допомогою медперсоналу обох команд його винесли за лицьову лінію поля. Попередній вердикт був малопріятен і невтішний: Гринь зламав Єрохіну гомілку.

Чи то через того, що сталося, то чи через безперервні замін гра на якийсь час перейшла виключно в русло позиційної боротьби. Лише під завісу тайму вона порадувала гостротою. На 78-й хвилині фланговий прорив Владислава Кравченко з подальшим кросом могли завершувати будь-то Віталій Ольховський, будь-то Вадим Абеленцев. На їх біду холоднокровно і впевнено на останньому рубежі "Олімпіка" зіграв голкіпер Ярослав Важинський. Через кілька хвилин навіть він виявився безсилим виручити партнерів після удару Ольховського, але м'яч зрадницьки розминувся зі створом воріт. Ще через кілька хвилин у рефері матчу Костянтина Труханова, який, до слова, судив фінал Кубка України попереднього сезону, були всі підстави, щоб призначити 11-метрової в ворота команди Романа Санжара, коли її в штрафний на газоні опинився Ілля Глушицький. На жаль, свисток промовчав, а пізніше він сповістив про те, що "Геліос" і "Олімпік" найсильнішого між собою так і не визначили - нічия 0:0.




Новини в тему

25 жовтня 2023
У Харкові пройде благодійний турнір з міні-футболу
25 жовтня 2023
У Харкові визначили найсильніших футболістів серед вихованців ФК і ДЮСШ
21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
20 серпня 2023
Визначено переможців турніру з футболу «Дитячі мрії»
15 серпня 2023
"Житлобуд-1" здобув першу перемогу в сезоні
12 серпня 2023
В урбан-парку на Салтівці відзначили День молоді "Харківʼяни разом"
12 серпня 2023
У Харкові пройшов студентський турнір з міні-футболу, присвячений Дню молоді
07 серпня 2023
"Житлобуд-1" повертається в тур. Відомий оновлений склад
15 серпня 2023
У Харкові пройде турнір з футболу, присвячений Дню міста
04 липня 2023
Легенда харківського футболу проводить благодійний аукціон на підтримку ЗСУ
Інформаційні платформи