"Геліос" обіграв "Абдиш-Ата" з Киргизстану

04 березня 2017 11:45

П'ятий контрольний спаринг "сонячних" на середземноморському узбережжі Туреччини завершився їх перемогою над четвертою командою чемпіонату Киргизстану сезону 2016 року.

"Геліос" - "Абдиш-Ата" Киргистан - 2:1

Підопічні Сергія Сізіхіна з ранку в день матчу провели нетривалу розминку. Вона задала гравцям емоційний тонус і трохи струснула їх у фізичному плані. На завершення заняття харків'яни трохи попрацювали над тактикою прямо на футбольному полі, а не біля його макета.

Гра з суперниками з киргизького міста Кант з населенням в 21 тисячу жителів пройшла здебільшого під диктовку гравців "Геліоса". Своє домінування вони втілили в логічний гол. При розіграші кутового біля воріт "Абдиш-Ата" цілеспрямованою всіх зіграв капітан "червоно-чорних" Сергій Лобойко. Його удар головою з передачі Дмитра Гранкіна досяг мета. 1:0.

Повівши в рахунку, "сонячні" продовжили контролювати розвиток подій в матчі. Вони діяли впевнено і спокійно. І мабуть, спокій стало передумовою для появи неузгодженості в їх діях в одному з епізодів біля своїх воріт. Киргизи цим скористалися і покарали "Геліос" забитим м'ячем. 1:1.

І все ж перевага харків'ян над візаві сумнівів не викликав. І закономірно, що після перерви їм вдалося повторно домогтися успіху і забити, як виявилося пізніше, переможний в матчі гол. Руслан Івашко сповна скористався своїми гренадерськими даними, і з другого поверху при розіграші корнера пробив без шансів для голкіпера "Абдиш-Ата". 2:1 - перемогу відсвяткували гравці "Геліоса", ніж перервали серію з трьох нічиїх.




Новини в тему

25 жовтня 2023
У Харкові пройде благодійний турнір з міні-футболу
25 жовтня 2023
У Харкові визначили найсильніших футболістів серед вихованців ФК і ДЮСШ
21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
20 серпня 2023
Визначено переможців турніру з футболу «Дитячі мрії»
15 серпня 2023
"Житлобуд-1" здобув першу перемогу в сезоні
12 серпня 2023
В урбан-парку на Салтівці відзначили День молоді "Харківʼяни разом"
12 серпня 2023
У Харкові пройшов студентський турнір з міні-футболу, присвячений Дню молоді
07 серпня 2023
"Житлобуд-1" повертається в тур. Відомий оновлений склад
15 серпня 2023
У Харкові пройде турнір з футболу, присвячений Дню міста
04 липня 2023
Легенда харківського футболу проводить благодійний аукціон на підтримку ЗСУ
Інформаційні платформи