"Геліос" грає з білорусами внічию

01 березня 2017 10:26

Четвертий контрольний матч "сонячних" на зборі в Туреччині, який відкрив другий цикл роботи колективу, приніс нічийний результат.

ТМ. "ГЕЛІОС" - "ТОРПЕДО-БЕЛАЗ" БІЛОРУСЬ - 1:1

Перша половина поєдинку забитими м'ячами не порадував, хоча в одному з моментів міг і повинен був забивати Сергій Кравченко. Опинившись один на один з голкіпером білорусів, він дуель йому програв. Найімовірніше, на діях гравців обох команд позначалася пристойна втоми від напружених тренувань. Зате на полі було багато силової боротьби. Жодна зі сторін поступатися в протистоянні не хотіла.

Без забитих м'ячів команди провели і практично половину другого тайму. І знову, як і в першому таймі, до успіху були ближче підопічні Сергія Сізіхіна. Міг відзначитися Віталій Субочєв. В одному з моментів, будучи практично на самоті перед воротами "Торпедо-БелАЗ", удача йому не посміхнулася: він пустив м'яч і поверх воротаря, і поверх мети. Був розкішний епізод у Руслана Івашко, коли він пробив головою метрів з двох, здавалося б, напевно, але м'яч зі створом воріт зрадницьки розминувся.

Зате торпедовци на 77-й хвилині гри вичавили максимум зі своєї жвавої флангової атаки. Після прострілу в центр метрів з десяти пробив Рекіш. Білоруси повели в рахунку - 1: 0.

До честі футболістів "Геліоса", з неприємним рахунком на табло вони не змирилися і в нагороду за старання незадовго до фінального свистка змогли уникнути поразки. На 86-й хвилині при розіграші кутового біля воріт торпедівцям на газоні опинився Ілля Глушицький - пенальті. Виконати 11-метровий зголосився Дмитро Гранкін і не схибив, встановивши остаточний результат матчу. Нічия - 1:1.

Свій наступний спаринг турецького збору "червоно-чорні" проведуть в п'ятницю, 3 березня.




Новини в тему

25 жовтня 2023
У Харкові пройде благодійний турнір з міні-футболу
25 жовтня 2023
У Харкові визначили найсильніших футболістів серед вихованців ФК і ДЮСШ
21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
20 серпня 2023
Визначено переможців турніру з футболу «Дитячі мрії»
15 серпня 2023
"Житлобуд-1" здобув першу перемогу в сезоні
12 серпня 2023
В урбан-парку на Салтівці відзначили День молоді "Харківʼяни разом"
12 серпня 2023
У Харкові пройшов студентський турнір з міні-футболу, присвячений Дню молоді
07 серпня 2023
"Житлобуд-1" повертається в тур. Відомий оновлений склад
15 серпня 2023
У Харкові пройде турнір з футболу, присвячений Дню міста
04 липня 2023
Легенда харківського футболу проводить благодійний аукціон на підтримку ЗСУ
Інформаційні платформи